Agro Priestel legend rank 23-ig -most akkor mi van?

Agro Priestel legend rank 23-ig -most akkor mi van?

Az egy dolog, hogy felbolydult a meta, de az Agro Priest már kimondva is érdekes. Simán lehet vele legendig menni, mert szinte senki nem számít rá.

Nos igen. A Blizzard végre meghallotta, amit a közösség duruzsolt már évek óta, miszerint kell egy kis szteroid az öreg Anduin-nak, mert ez így már nem állapot. Brode, meg a többi fejlesztő pedig azt mondta, hogy jól van srácok, ha ennyire szeretnétek, akkor itt van. Az egész a Higlander Priest-el kezdődött, amit szorosan követett a Big Priest és miután a nerfek megérkeztek élesben is, mindenki azt hitte, hogy a jóságos gyógyító átmegy terrorizáló személyiségbe és elkezdi majd elnyomni a laddert. Ez szerencsére nem következett be, talán az mondható el, hogy egész érdekes kis metaelegyet kaptunk, ahol sok érdekes pakli van, amik közül kiemelkedik Prince Keleseth. Pont emiatt egy kicsit olyan érzésem van, hogy az agro paklik, mintha erőre kaptak volna, és úgy nagy egészben felgyorsultak volna a meccsek. Viszont a Priest megint tovább fejlődött, sőt azt mondanám; hogy inkább mutálódott, mert egy olyan archetípus jött elő, amit itt-ott rejtve lehetett már látni, de ilyen szinten még soha nem jelent meg. Egy legend játékos, névszerint Windello rank 23-ig menetelt az Agro Priest összeállítással.

Deck kód: AAECAa0GBuvCAvgC5MIC2cECvsgC78ICDPUFtbsC5QTyDNcK0cECzswC2MEC8LsClugCr8ICps4CAA==

Az alap koncepció nagyon egyszerű: Mint minden agro pakli esetében a cél az, hogy megkaparintsuk a pástot, majd onnantól kezdve ne engedjük át a tempót az ellenfélnek. Ebben segítenek az olyan buff lapok, mint  Cabal Talon Priest, a Shadow Ascendant vagy a Bonemare. Viszont felmerül a kérdés; hogy miért nem játszik az ember olyan agro kaszttal, ami jobb a Priestnél. A válasz nagyon egyszerű: mivel senki nem számít erre, olyan ez mint a spanyol inkvizíció. Az ellenfelek sokszor úgy rakják össze a kezdő kezüket, úgy cserélnek lapot, mintha controlra számítanak. Ez teljesen érthető, hiszen a két másik archetípus sokkal népszerűbb a ladderen, ha a másik oldalon ott vigyorog Anduin, akkor én is a egy lassú párbajra számítok. Viszont, ezzel bőven meg lehet lepni az ellenfelet. A meglepetés ereje pedig nagyon durva tud lenni, magas szinten egy ilyen előny elég lehet a győzelemhez.

A deck egyébként nem túl drága, szóval ha van kedvetek hozzá, akkor gyártsátok le. Az egyszer biztos, hogy nagyon vicces nézni az ellenfél reakcióját, amikor lemegy egy Fire Fly vagy egy Argent Squire az első körben. A meglepetés ereje pedig mindenképpen számokkal is mérhető. Windello 74 %-os győzelmi aránnyal rank 23-ig menetelt vele, ami barátok közt is szép eredmény, erről itt egy kép is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!