Csaláson kapták a Tongue Tornado csapatkapitányát

Csaláson kapták a Tongue Tornado csapatkapitányát

Csalásért 2 évre kitiltották Mireket, a legerősebb Silver League csapat vezetőjét!

Bár korábban arról számoltam be nektek, hogy a Tongue Tornado ellen senkinek sincs esélye és megállíthatatlanul robognak a Golden League felé, most mégis úgy néz ki, hogy bajba került a cseh együttes, ugyanis a csapatkapitányt, Mireket csalásért két évre kitiltották az ESL-ből.

Megállíthatatlan a Tongue Tornado!

A Tongue Tornado az élő példája annak, hogy nem mindig oszlik fel egy profi csapat, ha kiesnek a WGL-ből!

9 győzelemmel a tabella tetején

Bár közvetítés a Silver League mérkőzéseiről továbbra sincs, ezért külső szemlélőként mindössze annyi jön át, hogy a Tongue Tornado hihetetlenül erős és biztos bejutók a 2018-as Golden League szezonba.

Mirek, a csapat fekete báránya

A képet némiképp árnyékolja, hogy a csapatkapitányt, a 18 éves Mireket múlthét pénteken két évre kitiltották. Természetesen nem tudni, hogy pontosan miért tiltották ki, de mivel a Silver League-ben tilos modokat használni, ezért mindegy is. Ennek ellenére a legvalószínűbb eshetőségnek valamilyen döntögetős mod használata tűnik.

Bár a fenti videó kimondottan szemcsés és nehezen kivehető belőle a lényeg, de figyeljétek a minimapon felvillanó kis zöld pontokat. Ezek a pontok azt jelzik, hogy a térképen éppen hol romboltak le valamilyen objektumot (pl. fa, kerítés, ház) és ez alapján meg lehet állapítani az ellenfél pozícióját.

Vajon tényleg csalt Mirek vagy rosszul működik az ESL Anti-Cheat rendszere?

A napokban utána járunk a kérdésnek és egy rövid interjú keretein belül megkérdezzük a cseh játékost, hogy mégis mi történt pontosan.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.