Starix kispadra került a Spiritnél!

Starix kispadra került a Spiritnél!

Az egykori Na'Vi játékos már a tier 2-es Team Spiritbe sem fér be.

Sergey "starix" Ischuk már nem tartozik a Spirit kezdő ötösébe, jelentette be ma a szervezet. 5 hónapig volt a csapattagja, miután a Na'Vi edzői pozícióját hagyta ott, hogy újra visszatérhessen a játékba. A Spirit azzal indokolta a cserét, hogy mostanában nem voltak megfelelőek az eredményeik.

Ez részben igaz is, ugyanis a DH denveri kvaliján a HR ejtette ki őket, míg a WCA 2017-es verseny kvalifikációján az AVANGAR ellen búcsúztak. Az utolsó meccsen, amit starixszal játszott a csapat, nagyon simán kaptak ki 2-0-ra a szerb Binary Dragons-tól.

A Spirit egy hivatalos közleményben beszélt arról, hogy miért volt szükség a cserére:

"Ez a döntés nem volt könnyű, Sergey és én sokáig tárgyaltunk, de végül úgy döntöttünk, hogy elhagyja a felállást, mert a csapatunk és a saját jövőjének is ez lesz a legjobb. Továbbra is a csapat tagja marad, már ajánlottunk neki más pozíciót, hogy folytathassuk a közös munkát, most már minden rajta múlik."

Starix helyére Vladyslav "arch" Svistoc érkezik, aki FLEAV és koloRRR csapattársa volt a Prophecyben, illetve most Zeus-ékkal játszik a ukrán WESG csapatban is.

Íme a Spirit felállása jelenleg:

  • Pavel "COLDYY1" Veklenko
  • Dmitry "S0tF1k" Forostyanko
  • Vadim "DavCost" Vasilyev
  • Dmitriy "Dima" Bandurka
  • Vladyslav "arch" Svistoc (stand-in)
  • Sergey "starix" Ischuk (benched)

Mit gondoltok, tényleg lejárt starix ideje?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!