Bejelentették a következő Majort!

Bejelentették a következő Majort!

Bostonba megy a következő CS:GO Major, de csak jövőre.

Hosszú várakozást követően ma bejelentették a következő Majorrel kapcsolatos információkat. Öveket becsatolni, ugyanis sok mindenről lehullott a lepel!

Csak 2018-ban láthatunk újra Majort!

A következő Majorre még jó sokat kell várnunk, hiszen 2018 elejéig biztosan nem lesz.

Az első és egyben legfontosabb dolog, hogy hol és mikor lesz. Nos, a 12. Majort Bostonban rendezi majd az ELEAGUE, 2018. január 26. és 28. közötti rájátszással az Agganis Arenaban, mely a Boston University területén található. A csoportkörök pedig 19-22.-ig tartanak majd, azonban ezek nem Bostonban, hanem az ELEAGUE stúdiójában lesznek megrendezve, Atlantában. Érdekesség, hogy most első alkalommal nem egy nap szünet lesz a két szakasz között, hanem négy!

Ez lesz a 2. ELEAGUE Major a CS:GO történelmében. Az előző pontosan ugyanerre az időszakra esett idén, akkor az Astralis tudott győzedelmeskedni. Ezzel pedig 500 000 dollár, és életük első Major címe hullott az ölükbe. A nyereményalap egyébként továbbra is 1 millió dollár marad, melynek a felét viheti majd haza a győztes.

A közvetítés a világ összes platformján elérhető, íme néhány a fontosabbak közül: TwitchELEAGUE.com és YouTube. Valamint –ahogyan azt már az észak-amerikaik megszokhatták–, a Turner a TBS-en is közvetíteni fogja a televízióban. A Turner Sport CCO-ja a következőt nyilatkozta a lehetőségről:

"Örömmel várjuk, hogy megrendezhessük a második ELEAGUE Majort, és először hozzunk CS:GO bajnokságot Bostonba" -mondta Craig Barry, a Turner Sports főnöke.

"Miután a tavalyi ELEAGUE Majoron rekordot döntöttünk, nagyra értékeljük, hogy ismét élvezhetjük a Valve és az e-sportközösség bizalmát és folyamatos támogatását."

A verseny megint 16 csapattal indul, és a Legenda rendszer is megmaradt. Érdekes fordulat, hogy az ELEAGUE továbbra is idesorolja az Immortals-t, de ez még elbírálás alatt van, hiszen 3 Major játékosuk sem tagja már a kezdő ötösnek. A brazilok egyelőre nem jelentették be a felállásukat, de amint ez kiderül, azt is megtudjuk, hogy ott lesznek-e a Majoron. Csakis azon múlik a dolog ebben a pillanatban, hogy sikerül-e megállapodni a Teles ikrekkel a folytatásról, vagy sem. A legendák a következők:

A maradék 8 helyre természetesen a főkvalifikációról lehet bejutni majd, úgy mint eddig. Erre az a 8 csapat, akik kiestek a PGL krakkói Majorén; meghívást kap, míg másik nyolc brigád a kvalifikációk útvesztőjén át kerülhet ide. A meghívottak a következők:

A menetrend elég szorosra sikerült, ugyanis már jövőhét hétfőn, azaz október 9.-én elindulnak az online selejtezők. Az európai 13-14.-e között lesz, erre itt tudtok feliratkozni. További fontos időpontok a verseny menetét illetően:

  • október 26-29 - ázsiai Minor (Szöul)
  • október 26-29 - CIS Minor (Bukarest)
  • november 2-5 - európai Minor (Bukarest)
  • november 2-5 - amerikai Minor (Toronto)
  • január 12-15 - Fő kvalifikáció (Atlanta)
  • január 19-22 - ELEAGUE Major Boston csoportkör (Atlanta)
  • január 26-28 - ELEAGUE Major Boston rájátszás (Boston)

A különböző formátummal és részletekkel kapcsolatban a következő hetekben várható bővebb információ a szervezőktől.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!