"Úgy néz ki a PUBG lesz az az e-sport, ami borít mindent!" -Az ESL Oaklandben rendez versenyt

Igen jól hallottátok: indulhat a hype vonat, újabb verseny érkezik.

A PUBG következő nagy versenye az IEM Oakland-en lesz, a CS:GO mellett. A két napos esemény november 18-19-én lesz megtartva. Csak first person squad meccseket láthatunk majd, 20 csapattal és 80 játékossal. Az egyik felét a 20 gárdának meghívják, míg a másik fele a nyílt kvalifikációról fog bejutni a 200.000$ összdíjazású versenyre. Még nem tudjuk ki lesz, aki meghívást kap, de a nyertes 60 ezer dollárral lesz gazdagabb.

„Mindenki arra a címre várt, ami megváltoztat mindent az e-sport világában, és úgy néz ki ez a játék a PUBG lesz!” – nyilatkozta Michal Blicharz az ESL elnöke. „Más, új és elképesztő sebességgel növekszik. Nagyon örülünk annak, hogy az amerikai régióban mi csinálhatunk először versenyt.”

Az IEM Oakland versenye az Oracle Arena-ban lesz, ami az NBA egyik legjobb csapatának a Golden State Warriors-nak az otthona.

„Reméljük, hogy ez megint egy tökéletes esély arra, hogy új formátumokat teszteljünk,” -mondta Changhan Kim a PUBG Corp. igazgatója. „Elengedhetetlen, hogy tapasztalatot szerezzünk a Gamescom Invitational-ből és az IEM Oakland versenyéből is, azért, hogy a későbbiekben mindig a jó lépést válasszuk.”

Első próbálkozásra nem volt rossz a PUBG Invitational - összefoglaló, 1. nap

Wolfi | 17/08/24 09:17 300.000 dolláros összdíjazással érkezett az első PlayerUnknown's Battlegrounds verseny az ESL és a Bluehole szervezésében a Gamescom-ra. Az első nap közvetítése tele volt hibákkal és kínos jelenetekkel. Ettől függetlenül sokan nézték azt!

A Gamescom bajnoksága volt az első igazi e-sport próbája a játéknak, ami mutatott némi potenciált, de nagyon rossz közvetítést is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!