Simán, 2-0-ra verte a HR a FaZe csapatát

Simán, 2-0-ra verte a HR a FaZe csapatát

Ember legyen a talpán, aki kiigazodik rajtuk.

Tegnap újabb ESL Pro League meccseket láthattunk a szokásos két BO1-es formátummal, ezúttal DeadFoxék a kirobbanó formában lévő all-star csapattal játszottak, név szerint a FaZe-el. Előtte, pedig könnyedén elverték a dán Heroic-ot az Epicenter versenyén.

Inferno

A pisztoly kört szokás szerint elhozta a HR CT-ben, és a következő két forduló sem okozott nekik túl nagy fejtörést.

A harmadik kör után sikerült kiegyenlítenie az európai mixnek, és végig fej-fej mellett haladtak egészen a félidőig, de végül a FaZe fordulhatott a vezetés nyugalmával, 8-7 let az első játékrész eredménye. A következő pisztoly kör megint a HR-é lett és innentől beindult a vonat, ami már csak 2 kört engedett a FaZe-nek, simán 16-10-re nyertek DeadFoxék.

Cache

A pisztoly kör most kivételesen a FaZe csapatához került, de a meccs így is nagyon szoros volt 4-4-ig, amikor NiKo-éknak sikerült elhúznia. Ezek után a HR még 2 kört nyert így 9-6-al fordultak.

A második félidőben, mintha egy új HR-t láthattunk volna megint, hiszen a védekezés elképesztően jól ment DeadFoxéknak és csak három kört engedtek a FaZe-nek a második félidőben. 16-12-re megnyerték a második meccset is.

Reméljük így folytatják továbbra is, és nem kapnak ki feleslegesen tier 3 csapatoktól miközben eltudják verni a FaZe-t kétszer.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!