A HellRaisers szervezete iszonyatosan mellényúlt egy reklámmal

A HellRaisers szervezete iszonyatosan mellényúlt egy reklámmal

Tegnap késő délután került ki egy poszt, ami pár országban illegálisnak számítana.

A HellRaisers szervezete meggondolatlanul keresett szponzort, hiszen a Sportsbet.io nevű oldallal kötöttek valamiféle reklámozási szerződést. A cikk szövege arról szólt, hogy miért jobb bitcoinnal fogadni, mint más pénznemmel.

Ha véletlen nem ismerős ez a név, kicsit segítünk megismerni a dolgot. Körülbelül hét évvel ezelőtt indult a Bitcoin, ami egy úgynevezett Cryptocurrency. Ez annyit takar, hogy nem bank által irányított pénznem, hanem egy szabad, megfoghatatlan fizetőeszköz, ami igazából csak a neten működik és pontosan annyit ér, amennyit az emberek bányásszák, veszik, vagy cserélik. 2010-ben egy dollárt sem ért a Bitcoin, ma 4300-at egy darab.

Visszatérve a cikkhez, ez csak azért problémás, mert sok ország nem szereti ezt a megfékezhetetlen pénznemet és minden erővel azon vannak, hogy illegálissá tegyék. Talán ez még megúszható dolog lett volna a HR-nek, de amiket a cikkben írtak, már nagyon rosszul hatottak az egészre. Például nem tüntették fel, hogy ez egy fizetett hirdetés, és simán belerakták azok közé a cikkek közé, ahol a sima, szervezettel kapcsolatos híreket is közlik. Ez még mindig nem volt elég nekik, hiszen a megegyezésük szerint, ha az oldalon a HellRaisersre fogadsz, plusz 20% nyereményt kapsz, elég fura nem?

Ezzel a bónusszal ráveszik a rajongóikat, hogy rájuk fogadjanak, aztán pedig kedvük szerint akár el is adhatják a meccseket. Távol álljon tőlünk, hogy akár csak gyanú közelébe keverjük DeadFox szervezetét, de sajnos a mai világban akár egy ilyen is előfordulhat. Egy éve vagyunk túl egy hatalmas e-sport szerencsejáték botrányon, már megint itt tartunk?

(Egyébként, ha ön vagy ismerőse, szerencsejáték függőségben szenved hívja az ingyenes vonalat: 80/205-352)

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!