5 olcsó, de annál jobb játékos -FUT

5 olcsó, de annál jobb játékos -FUT

Éppen a Weekend League kellős közepén vagyunk, viszont ezek a játékosok a későbbiekben is jól jöhetnek.

Korábban már volt egy hasonló cikkünk, akkor is öt olcsó játékost gyűjtöttünk össze. Az idei évben elég sok olyan focista van, akiknek rendkívül jók a statisztikái, és cserébe még elég olcsón meg is tudjuk őket szerezni.

5 alul értékelt játékos, akikhez olcsón hozzá juthatsz

Bemutatunk 5 olyan játékost, akik nem igazán elismertek, így egész olcsón hozzájuk tudunk jutni.

Nézzük is meg ezt az ötöt:

Marco Parolo (CM, Lazio - Olaszország)

Tipikusan az a középpályás, aki tizenhatostól-tizenhatosig fut. Rendkívül jó a lövőereje (87), és a távoli lövései is (86) elég durvák egy átlagban 81-esre értékelt játékosnak. 88-as Staminával rendelkezik, aminek segítségével szinte egész meccsen tud rohangálni. Megvan a tehetsége a hosszú passzokhoz is, és a védekezésben is kiemelkedhet. Négy csillagos értékelést kapott a gyengébb lábára, és három csillagot a cselezési technikájára. 

Egy hete még 1,500 coinért meg lehetett venni, de mostanra úgy kb. 3-4 ezer coinnál stagnál az ára.

Roque Mesa (CDM, Swansea - Anglia)

Nem egy ember lepődött meg, amikor megláttuk Mesa statjait. Egészen elképesztő, hogy egy 82-es átlaggal rendelkező CDM ilyen olcsó. Méghozzá a Premier League-ben játszik, a világ egyik legnívósabb bajnokságában. Egészen átlagos gyorsasága van (77), viszont 92-es agressziója és staminája egészen kiemelkedő, és ez teszi igazából jó játékossá. Elég jól passzol és tud harcos is lenni, ha a labdaszerzésről van szó. 

Egy hátránya van; hogy elég alacsony játékos így a fejpárbajokból általában kimarad. Jelenleg 1000 körül van az értéke minden platformon.

Joe Hart (GK, West Ham - Anglia)

Ha már szóba jött a Premier League, akkor beszéljünk egy kicsit a kapusokról is. Ha az átlagos játékosok közé tartozol, és nem teheted meg azt, hogy olyan kapusokat vegyél mint David De Gea, vagy Manuel Neuer, akkor Joe Hart egy tökéletes választás lehet. 

Hart nagyszerű erre a posztra, és cserébe nagyon is olcsó. 195 cm-es magasságával, 83-as vetődésével és reakciójával könnyen nagyot dobhat a csapatodon. Jelenleg 3000 coin körül van az ára, de ez valószínű egy kicsit feljebb fog menni az első Weekend League után.

Ruben Semedo (CB, Villareal - Spanyolország)

A gyorsasága nagyon hasonló a többi belső védőéhez, és a közbelépései is elég jók. 72-es a gyorsasága, viszont egy upgradelt kártyával ez 79, ami azért valljuk be egy belső védőnek nem olyan rossz. 187 cm magas, amivel elég sok fejpárbajt meg is tud nyerni, ezért a szögleteknél akár döntő szerepet is játszhat. 88-as álló szerelése van, és 3 csillagos gyengébb lába, ami egy védőnél elég ritka. 

Jelenleg 1000 coin alatt megy, és könnyen letudjátok vadászni, ha figyelmesek vagytok.

Jean Michaël Seri (CM, OGC Nice - Franciaország)

A francia bajnokság az egyik legjobb lehetőség, ha olcsó, de jó játékosok keresel, ugyanis nem olyan felkapott liga. Ha valahogy elszeretnél indulni a játékban, akkor errefelé érdemes nézelődni. Serinek 80-as gyorsasága van, és a passzolása is elég meggyőző, így akár a támadásban, de a védekezésben is bőszen kiveheti a részét.

A jó statjai miatt és a 4 csillagos gyengébbik lába miatt elég élvezetes vele játszani középen. XBOX-on jelenleg 3000, míg PS4-en 4000 coin körül mozog, úgyhogy ha tudtok, akkor még most csapjatok le rá.

Érdemes még a játék elején beruházni ezekre a játékosokra, nehogy később felmenjen az áruk.

Nektek melyik a kedvencetek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!