Tartalmas napot zártunk tegnap az EPL-ben

Tartalmas napot zártunk tegnap az EPL-ben

Játszott a HR, és láthattuk két top csapat küzdelmét is.

A napot a G2 és a Na’Vi küzdelmével kezdtük, miközben velük egy időben DeadFoxék a fnatic két vállra fektetésén dolgoztak.

G2-Na’Vi

Első meccset az Overpass-en játszották a felek, ami nagyon szorosra sikerült, és ha a Na’Vi nem játszott volna 4 emberrel, talán meg is nyerték volna. A végeredmény 19-16.

A második párharc nagy meglepetésre ugyancsak szorosra sikerült a Nuke-on. A CT-ben elhozott plusz egy kör miatt tudta megnyerni a meccset a G2 16-14-re. Kemény küzdelmek voltak, de a nap végén csak azt láthattuk, hogy a Na’Vi olyan mélyen van a gödörben, hogy lassan ki sem lát. A statok alapján pedig igencsak érik egy csere. Electronic-al lehet, hogy a világ egyik legjobb csapatává válhatnak megint.

fnatic-HellRaisers

Az első mérkőzésen a Mirage-on csaptak össze egymással, eredményben valamennyire szoros volt, de statban rommá verték a fnatic-ot, 16-10 lett a vége DeadFoxék javára.

A következő BO1-ben az Infernon lőtték halomra egymást, mely most már tényleg kiegyenlítettre sikerült. A hosszabbításban viszont felül tudott kerekedni a fnatic, részben DeadFox pocsék statja miatt.

Heroic-mousesports

A dán és német csapat összecsapása nem okozott túl nagy meglepetést. Hasonló szinten játszanak, ezért mindketten elhoztak egy-egy pályát a kettőből. Az első meccset a Nuke-on kezdte a két gárda, 13-2-vel fordult a mouz, és innen már nem tudott felállni a Heroic, 16-12 lett a vége.

A következő összecsapást a Mirage-on játszották a felek, ahol szoros meccsen végül a Heroic jött ki győztesen 16-13-ra.

Astralis-FaZe

Elérkeztünk a nap legkomolyabb párharcához, a két top 5 csapat csapott össze, a FaZe és az Astralis.

A pálya ezúttal a Mirage volt, ahol az első félidőt T-ben, 10-5-re simán elhozta a FaZe, bár sikerült valamennyire felállnia az Astralisnak, ez pont kevés volt a győzelemre, így 16-14-el NiKo-ék nyerték az első BO1-et.

A második meccs még az előzőnél is szorosabb lett, 30 kör alatt nem tudtak dönteni, így hosszabbításra került sor, amit már sikerült behúznia az Astralisnak; így ők is egy-egy-re zárták az EPL fordulót.

A tabella perpillanat igy néz ki:

A HR már nincs kieső helyen, a Na’Vi egyre mélyebbre süllyed, a fnatic pedig vezeti a listát az Astralis előtt. Reméljük DeadFoxék továbbra is ilyen jól fognak játszani az EPL versenyén.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!