MEBbeszélés #1: A menedzserekkel beszélgettünk a WiLD-RIFT ügyről

MEBbeszélés #1: A menedzserekkel beszélgettünk a WiLD-RIFT ügyről

A WiLD, a THR és a RIFT menedzsereivel beszélgettünk a ROG MEB 2. szezonjáról, és a vitatott döntésről a WiLD-RIFT mérkőzés kapcsán.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a ROG Magyar Elit Bajnokság második szezonjának második fordulójában a WiLD és a RIFT meccse technikai okok miatt el lett halasztva, a későbbi meccsen viszont komoly bonyodalmakat okozott az, hogy a RIFT menedzserei úgy nézték végig a meccset (a RIFT nyert 2-0-ra), hogy nem volt delay a szerveren, ők pedig valós időben voltak fent Teamspeaken a játékosokkal. Az ügynek komoly visszhangja lett, sokan csalással vádolták a RIFT csapatát, mások a WiLD-on kérték számon az utólagos magyarázkodásért, de az eset inkább mindenki hibája, hiszen a csapatok és a szervezők is figyelhettek volna, hogy ez ne forduljon elő.

Hiába verte el a RIFT a WiLD csapatát, valószínűleg újra kell játszaniuk a meccset

Hodi | 17/10/05 11:36 Amennyire sima volt a ROG Magyar Elit Bajnokság első játékhete, annyira kusza a második: mint ismeretes, vasárnap a stúdióban közbeszólt a technika ördöge, így az első meccset leszámítva a többi "a színfalak mögött" zajlott.

A Riot Games végül hivatalosan úgy döntött, hogy nem sújtják pontlevonással a RIFT Esports csapatát, mert maximálisan nyitottak voltak az együttműködésre a kivizsgálás alatt, de a mérkőzést újra kell játszania a csapatoknak egy későbbi időpontban. Erről az ügyről, a ROG Magyar Elit Bajnokságról általában, a szervezésről, a csapatokról és az esélyekről beszélgettünk a RIFT, a WiLD és a THR menedzserével.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.