Szenzációs magyar siker: FLASH-ék utazhatnak Barcelonába a WESG európai döntőjére!

Szenzációs magyar siker: FLASH-ék utazhatnak Barcelonába a WESG európai döntőjére!

Először a svájciakat, majd a szlovákokat verték könnyedén KoloRRR-ék.

Ha már a focipályán nem tudtunk sikert aratni, CS:GO-ban a magyar srácok megmutatták, mire képesek és Svájc, valamint Szlovákia legyőzésével kijutottak a WESG barcelonai döntőjébe! Úgy tűnik, a WESG az a verseny, ahol folyamatosan jó eredményeket tudunk elérni, egy évvel ezelőtt szintén magyar csapat jutott le a közép-európai régióból, akkor a végül FLASH-sel kiegészülő Pixel utazott és játszott igazán szép meccseket. NA de nézzük, mi is történt szombat este!

Svájc-Magyarország (GameAgents)

Mirage

Svájc választása Mirage volt, ahol az esélyekhez képest szépen helytálltak. A piros-fehéreknél az LDLC játékosa, Maniac volt a legismertebb arc, ő volt a csapata legjobbja is, de egymaga kevés volt megszorongatni a magyarokat. Gabesson és Barcode segítségével a magyar csapat könnyedén lehozta az első kört és a vele járó kettőt, amiből gyorsan négy lett, így 0-5-re vezettek már az elején KoloRRR-ék. Az egyre jobban játszó magyar gárda végül 4-11-re zárta az első játékrészt T-ben. A svájciak megpróbáltak visszajönni a meccsbe, de csak 5 kör kellett Gabiéknak, amit simán be is húztak: 10-16 lett a vége.

Cache

Erről a pályáról is szerettem volna sokat írni, de a magyar csapat által választott mapon jött ki igazán a két gárda közötti különbség, mert nagyon könnyedén, 16-3-ra zárták az elődöntőt és búcsúztatták a svájci csapatot. Minden magyar játékos bőven 1 fölötti ratinggel végzett, óriási teljesítmény, de a döntő még hátra volt.

Szlovákia-Magyarország (GameAgents)

Mirage

Ezen az összecsapáson a magyar ötös választotta a közel-keleti pályát. Az elejétől kezdve jól játszott a GameAgents és elhúztak a félidő első felében 7-0-ra, ami később 10-5-re zsugorodott a játékrész végére, de ez még így is egy biztonságos vezetés volt. A szlovák csapat Zero vezényletével T-ben megpróbált felkapaszkodni, ami végül 13 körre lett elég, így a végeredmény 16-13 lett KoloRRRék javára.

Inferno

A Guardian-t nélkülöző szlovák ötös saját pályáján még kevésbé volt ellenfél a magyarok számára, mint az első mapon. A félidő megint csak 10-5 lett a GameAgents számára, itt viszont esélyt sem adtak a szlovákoknak, hogy felkapaszkodjanak a második játékrészben, a vége pedig 16-9 lett, ezzel a magyar gárda jutott le a WESG-re. Ezúttal FLEAV parádézott a mieinknél; az 1,65-ös Rating magáért beszél.

A WESG Europe+CIS Finals-ön olyan ellenfelekkel kell szembenézni a 40 ezer dolláros fődíjért, mint a BiG, az EnVy, a SpaceSoldiers, és a nem akármilyen játékosokból álló ukrán ötös. Hatalmas gratuláció a srácoknak, csak így tovább! Külön érdekesség pedig, hogy FLASH és FLEAV számára ez már a második WESG LAN lesz, hiszen tavaly ők is ott voltak a Pixellel Kijevben. A barcelonai finálét November 22-26. között rendezik.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!