Így lehetsz négyes szintű dzsungeles 3:16 alatt! -videó

Így lehetsz négyes szintű dzsungeles 3:16 alatt! -videó

Dzsungelesként 3:16 alatt négyes, midesként pedig még az első wave alatt kettes lehetsz, ha segítetek egymásnak.

A jungleben az élet sosem volt egyszerű. Már a kezdetek kezdetén sem volt mindegy, hogy milyen útvonalon haladtunk egyik camptől a másikra, ha eredményesek akartunk lenni. Azonban egy olyan módszert mutatnánk meg, melynek segítéségével a mides már az első wave mellett eléri a második szintet, a jungler pedig kevesebb mint 3 perc 20 másodperc alatt negyediket.

Összesen 120 hőst változtatnak a preseasonben

Már két PBE patch-e a hősök tömkelege kap különféle statokat és változásokat, ennek is megvan az oka, mutatjuk is, hogy mi! Korábban is voltak már panaszkodások, amikor egy-egy patch-ben túl sok minden változott. Nos, aki ezek közé tartozott, annak a preseason egy igazi rémálom lesz, ugyanis az eddigi 10-20 hős helyett ezúttal majdnem az összes karakterhez hozzá nyúl a Riot.


Több mint 30 másodpercet is spórolhatunk akár ezzel a verzióval. Alapból a Raptoroknál kezdődik az egész. Itt a mides segít a jungler számára, illetve 1-2 raptort el is visz. Fontos odafigyelni, hogy maximum 2 raptort vihet el, csak akkor működik az egész. Abban az esetben, ha a mides csak 1 raptort visz el, a jungler is eléri a 2. szintet már az első camp során. Amennyiben kettőt visz el, úgy a jungler a Red Brambleback leölése során fogja elérni a második szintet. Ezt követően utunk a farkasokhoz visz minket, melyeket leölve haladunk tovább a kék buffho, majd a Gromp campje lesz az utolsó, amit elhozunk. Ezzel máris elérjük a 4. szintet, amennyiben nem bénázzuk el, akkor gyorsabban is mint ahogy alapból szoktuk clearelni a junglet. Ezt követően értelemszerűen gank következik, hogy a megszerzett előnyt lane fázisban tudjuk hasznosítani valamelyik ösvényen. Kék oldal esetében érdemes midre vagy topra menni ezt követően, piros oldal esetében szintén midre vagy botra érdemes ellátogatni. Ezáltal nem veszítjük el a megszerzett előnyt.

Az egész egy véletlenszerűen felfedezett új dzsungel útvonalból ered, amit az egykori LCK kommentátor LS fedezett fel egy meccs visszanézése közben. Egy invade történt itt, és Kayn-től két kis raptort vittek el, ám a Red, Blue, Gromp és farkasok után ugyanúgy meglépte a négyes szintet XP rúnák nélkül is. Igaz, ott az útvonal egy kicsit más volt, illetve Hunter's Machete-t használt, de úgy vettük észre, hogy a Talisman hatékonyabb a Raptor kezdésen, ahogy a Red kezdés is Smite-ot használva, ha Talismant választottunk. Mivel ez a tárgy megoldja a manaproblémákat, sokkal gyorsabban haladunk a folyamatos Red égetésnek köszönhetően, így a farkasok is hamar elhullanak, ezt követően a Blue-t is le tudjuk szedni, és mire alacsony HP-ra kerülnénk a Grompnál, újra van Smite-unk. 

Ügyelni kell azonban a counter jungle veszélyére, ugyanis könnyen észrevehetik, hogy ezzel a taktikával próbálkozunk, hiszen a mides elég hamar már az első 6 minion során eléri a második szintet. Ezt követően egy okos ellenfél azonnal menne a másik jungler előkerítésére, hogy levadássza.

Próbáljátok ki, és írjátok meg nekünk hozzászólásban, hogy mit tapasztaltatok!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!