A valaha készített leghaszontalanabb Hearthstone kártyák

Van úgy, hogy egy lap valamiért nem kap szerepet, van olyan, hogy a statjai rosszak, és vannak olyanok is, amik csak mém alapanyagnak jók.

A borítókép persze már maga egy mém, ami egy ideje egyébként már nem igaz, hiszen a Purify a Silence Priest köreiben megtalálta a maga hasznosságát. Ezzel együtt, mikor kijött, akkor gyakorlatilag mindenki azon élcelődött, hogy a lap milyen mérhetetlenül gyenge. De nem ez az egyetlen olyan kártya, ami a tervezés áldozatává vált. Ebben a cikkben megnézünk 7 olyan lapot, ami a valaha volt legrosszabb lapok között kaptak helyet. De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is, a cikk után vagy a Facebook-on kommentbe írjátok be, hogy szerintetek melyik a leghasználhatatlanabb lap, és persze azt is, hogy miért. Ez alapján pedig folyamatosan frissítem majd a cikket. De ezek után csapjunk is bele a listába.

Angry Chicken

Ez a lap már a kezdetek óta velünk van, és több fórumbeszélgetésben is ez kapta a legrosszabb besorolást a Classic készletből. Nem elég, hogy olyan törékeny, mint egy virág, de a közepén még ott virít egy pici kék kövecske is, szóval pontosan 100 dustba kerül, ha valaki el akarja mondani, hogy "nekem megvan az Angry Chicken". Hozzá kell tenni, hogy buff után még akár OTK lehetőség is van benne, ezért nem mondanám 100% használhatatlannak, csak 98%-nak.

Warsong Commander

Ez a lap volt teljesen beteg, aztán kicsit beteg, és végül használhatatlan. Az első körben annyit csinált, hogy minden lerakott lény megkapta a Charge-ot. Ezt szerencsére lenerfelték, hiszen csöppet durván borította a dolgokat. A második körben már csak a 3, vagy azalatti lényeknek adott azonnali támadási lehetőséget. Viszont, amikor a Grim Patron a játékba került, a Blizzard szerint ez is sok volt. Szóval fordítottak rajta még egyet, és végül csak sikerült teljesen értelmetlenné tenni.

Majordomo Executus

Minden körben 2 mana random 8 seb valamelyik ellenfélre? Jól hangzik, nem? Nos; nem, egyáltalán nem hangzik jól, ha még hozzá teszem, hogy elveszem az armorodat és onnantól 8 a maximum életerőd. Persze ha sikerül kijátszani mögé egy Amara lapot, akkor nem is olyan rossz, de ehhez nagyon sok csillagnak kell együtt állnia.

Cursed Balde

Erre még emlékszem, hogy Trump 5 csillagot adott neki, amikor még csak a kiadás előtt volt, aztán jött az Explorers és megindultak a mém videók, mert gyakorlatilag másra nem volt jó. Alapból nem rossz a gondolat, az 1 mana 2/3-as fegyver még jó is lehetne, de azt is hordozza magába, hogy három körig tuti minden sebzést dupláz az arcra, még azt is, amikor mi leszedünk valamit.

Flame Leviathan

Ez még nem is lenne túl para, hiszen a benne lévő 7 manában van egy nem is olyan rossz aoe, de mivel a felhúzása teljesen RNG alapú, és persze a saját lényeinket is el tudja pusztítani, ezért semmi értelme. Ilyen alapopn egy War Golemet is ki tehetnénk, az legalább nem okozna kárt.

Millhouse Manastorm

Az öreg Manastorm már annyiszor volt alapanyag a Redditen, hogy azt Hearthstone játékos sem tudja megszámolni. Az addig rendben van, hogy a statjai nagyon erősek, de a negatívuma gyakorlatilag elveszítheti a meccset. Ha pedig hozzátesszük, hogy legendás, akkor oda jutunk, hogy ez a lap borzasztóan rossz.

Magma Rager

Nos igen; a Rager lapok valahogy soha nem találták helyüket a mesekártyások paklijaiban, és ez a példány volt, ami először kiábrándította a játékosokat. Az 5 támadás nagyszerű, de az 1 életerő már nem annyira. Mondjuk ez a lap volt az, ami még a kezdetek kezdetén megtanította nekünk, hogy a magas hp, sokszor többet ér minden másnál.

Ezzel zárjuk a mi listánkat, de persze várjuk, hogy ti mivel egészítenétek ki. Az általatok küldött ötletek a következő oldalon lesznek.

Ti Küldtétek

Tinkamster Overspark

"Nekem a második legendarym volt, majdnem otthagytam a játékot miatta, a lap csak a szerencsére épül, és alaposan tönkreteheti a játékot azzal hogy egy nagyobb lényed helyére egy mókust rak, vagy az ellenfélnek dob egy nagyobb lényt... Gagyi lap"

Lorewalker Cho

"Én bontottam egy lorewalker chot. Csak azér nem szedem szét hogy ne nyissam ki ujra. Max annyi haszna lenne hogy az enemy nem mer spellt használni "

Totemic Might

"Totemic might pls"

Nat, the Darkfisher

"Nat, the Darkfisher: Mi értelme van ennek a lapnak? Csak saját magunkat szívatjuk meg azzal, ha kirakjuk ezt a miniont. Ami még egy lapáttal rátesz erre a lapra, hogy legendary-nak van titulálva..."

Duskboar

"Hogy az Old Gods kiegészítőben se feledjük el, hogy nem minden a támadóerő 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!