Megérkezett az új Warlock hős; Nemsy Necrofizzle

Megérkezett az új Warlock hős; Nemsy Necrofizzle

Ahogy azt beígérték a fejlesztők; máris megjött az új alternatív hős, és a Fireside összejöveteleken ingyen megszerezhető.

Mike Donnais egy interjúban azt mondta, hogy belátható időn belül jön a következő alternatív hős. Ez a kijelentése most valósággá vált. Végre pedig egy olyan kaszt kapja a hőst, akinek még nincs ilyenje: Nemsy Necrofizzle Gul'dant cserélheti majd le, mint Warlock hős. A fejlesztők  tartották a szavukat, hiszen Nemsy ingyen megszerezhető lesz, csak október 17.-e után el kell látogatni egy Fireside Gathering eseményre. De lássuk, hogy ez részleteiben mit is jelent pontosan.

FSGHallowsEnd_HS_Body_LW_600x314.gif

Fireside Gathering

A legfontosabb, hogy bárki tarthat Fireside Gathering eseményt. Ha valaki érez magában motivációt –és persze van is annyi helye, ahol vendégül tud látni egy jó adag Hearthstone játékost–, akkor a Firesidegathering.com oldalon kell regisztrálnia. Ha a Blizzard a jelentkezőt megfelelőnek találja, akkor megkapja a lehetőséget. Ezek után pedig kezdetét veszi a Hallow's End esemény sorozat, amit október 9.-e és november 5.-e között lehet megtartani. 

Nemsy megszerzése

Miután elszabadulnak az ünnepek, október 17.-től Nemsy Necrofizzle is elérhetővé válik. Nem kell mást tenni a megszerzéséért csak játszani egy Fireside Brawlt egy Fireside Gathering eseményen, és máris a gyűjteményünkbe kerül a pöttömnyi Warlock. Ha valakinek ez az időszak nem jó, nem kell megijedni, mert Nemsy minden bizonnyal ezután is elérhető marad a hasonló eseményeken.

Mindezek után már csak annyi a dolgotok, hogy keressetek egy közeli eseményt és látogassatok el oda, hogy együtt játszhassatok a közösség többi tagjával. Hogy mégis hol lesz ilyen esemény, ismét a Firesidegatherings.com oldalon tudtok tájékozódni.

Mindenkinek sok szerencsét ezen a különös kis ünnepi sorozaton, és remélem találkozunk valamelyik fogadóban. Pár nap múlva írunk majd még egy cikket arról, hogy itthon hol lehet megszerezni majd Nemsyt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!