Megjött Evelynn hősbemutató videója!

Megjött Evelynn hősbemutató videója!

A rettegett, átdolgozott, újdonsült és egyben várva várt Evelynn elindult az Idézők Szurdoka felé, hogy áldozatokat gyűjtsön. Készülj fel ellene, tekintsd meg a hősbemutató videót, amiben megismerheted képességeit!

Már nagyon vártuk a napot, hogy megjelenjen Evelynn hősbemutatója, ugyanis ez azt jelenti, hogy hamarosan elérhető lesz a Szurdokban is! Evelynn nem csak vizuális ráncfelvarrást kapott, hanem a képességeit is átdolgozták egytől-egyig.

Itt az ideje megijedni az árnyékoktól! -megjöttek Evelynn képességei

Heldeus | 17/09/27 07:03 Tűkön ülve várta már mindenki, hogy pontosan mit is fog tudni a felújított Evelynn, most pedig elérkezett ez a pillanat. Ami egyszer broken volt, -az is marad. Talán nem meglepő, ha azt mondom, hogy Evelynn asssassin vonala tovább erősödött. Kapott mindent a drága démonhölgy, amire egy gusztustalan orgyilkosnak csak szüksége lehet.

A képességei megújítása mellett Evelynn külleme is megváltozott. Mi már teszteltük PBE-n, nekünk jobban bejön az új verziója, de kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, hogy hogyan tetszik a hősbemutató alapján?

Az új Evelynn a 7.20-as frissítéssel lesz elérhető a játékon belül is!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!