Simán győztek DeadFoxék és ChrisJ-ék is -Hellcase Cup összefoglaló

Simán győztek DeadFoxék és ChrisJ-ék is -Hellcase Cup összefoglaló

A HR az EnVy Akadémiával küzdött meg, míg a mouz a North „B” csapatával játszott.

Tegnap lezajlott a Hellcase Cup első két negyeddöntője, ami túl sok meglepetést nem tartogatott: két sima 2-0-val zárultak a meccsek.

HellRaisers-EnVyUs Academy

Overpass

Az első pálya Overpass volt, amit nem csak jól kezdett a HR, de elképesztően is folytatta, így már a félidőben 11-4-re mentek DeadFox kiemelkedő teljesítményének segítségével. A második játékrészben még megpróbált felkapaszkodni az EnVy „ifi csapata”, de ez nagyon kevés volt így simán, 16-8-ra nyert a HellRaisers gárdája.

Inferno

Lehet, hogy Bencének nem megy annyira Inferno, hiszen előző pályán simán out fragelt mindenkit, és most mínuszba lőtte magát. Az eredményen ez mit sem változtatott, hiszen most ISSAA és ange1 vette a kezébe az irányítást, így simán bucira verték az EnVy Academy-t; a végeredmény 16-9 lett.

mousesports-North Academy

Mirage

Mintha csak a HR meccsét néztük volna, simán 11-4-re nyerte a félidőt a mouz, és ezek után nagyon egyszerűen letudták zárni saját pályájukat 16-9-re.

Nuke

Ez a kör már sokkal szorosabbra sikeredett az előzőeknél. CT-ben kezdett a mousesports, és 10-5-re elhozták az első játékrészt. Várható volt, hogy T-ben nem lesznek olyan acélosak ropz-ék, így majdnem sikerült visszahozni a meccset a North Academy-nek, de végül 16-13-ra fejezték be a mérkőzést ChrisJ-ék.

Ma lejátszák a maradék két negyeddöntőt is, ahol 17:00-tól a BiG csap össze a PRIDE-al, 20:00-tól pedig az esélyesebb NiP ejtheti ki a Binary Dragons csapatát.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!