Tele van bugokkal Train

Tele van bugokkal Train "A" lerakója

A legtöbben ezt régóta tudjuk, de természetesnek vesszük.

Steel hívta fel a figyelmet a számára egyik legidegesítőbb bugra, Train "A" lerakóján. Több ilyen bug van az egész map területen, ahol különböző kis sarkokba akadhatunk meg úgy, hogy semmi nem indokolná azt.

Steel problémája, hogy a legtöbb játékos, köztük a profik is, szeretik laddert a lerakó vonatáról fogni, de amikor jobbra ki szeretnénk peekelni, akkor egy három centis akadályba botlanak, ami megakadályozza a kukucskálást. Ezen körök múlhatnak.

Szerencsétlenségünkre nem ez az egyetlen bug a pályán, és nem is kell messzire mennünk, hogy a következő olyan hibát találjuk meg, ami a halálba tudja kergetni a játékosokat.

Ugyanezen a vonaton, ha felugrunk az oldalán levő kis lépcsőre, és leguggolunk, egyszerűen nem tudunk felállni, csak ha lejjebb megyünk.

A pályát szeretik a profik, és a koncepció teljesen rendben is van, miután jó pár éve kapott egy kis ráncfelvarrást, de ezek a problémák a mai napig fennállnak. Most, hogy láthattuk, hogy néz ki az új Dust 2, és lassan visszatér a versenypályák közé, lehet Trainnek kellene egy kis kényszerpihenő, amíg frissítik a textúrákat, és kijavítják ezeket az iszonyatosan idegesítő bugokat. 

Tegnap még csak ígéret volt, ma már valóság az új Dust 2

Tegnap még csak annyit tudtunk, hogy hamarosan érkezik a frissített pálya, mára viszont már konkrétan meg is megvan. Indulhat a béta teszt.

A következő lecserélendő pálya valószínűleg a Mirage, Cache, Train trióból kerül ki. Reméljük, hogy végül nem Mirage lesz a kiválasztott, hiszen mindenki szereti ebben a formájában, és nagyon megtörné a profi játék gördülékenységét a távozása, mivel az egyik leginkább csapatmunkára építő pályáról van szó, amelyet a legtöbbször játszanak. Ha a világ legjobbjaira hallgatnának a készítők (–jó vicc, tudjuk–), akkor Cobblestone, vagy Nuke mehetne pihenőre, ugyanis ezeket játsszák a legkevesebb alkalommal a versenyeken. De ezt a következő Majorig nem fogjuk megtudni, az biztos.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!