Új emotokkal készült egy lelkes játékos, amik megállnák a helyüket a játékban is!

Új emotokkal készült egy lelkes játékos, amik megállnák a helyüket a játékban is!

Tegnap megjelentek a hangulatjelek a játékon belül. Több embernek is nehézséget okozott a használatuk, így ebben is segítünk!

A 7.20-as patch-csel együtt megjöttek a hangulatjelek is a League of Legends-en belül, ami bár itt újdonság, más játékokban már jó ideje ott vannak. Még egy korábbi PBE patch során tűnt fel a boltban az Emotes menüpont, már ekkor számítani lehetett rájuk, de azt akkor még nem tudtuk, hogy mikor. A használatukba több embernek beletört a bicskája, szóval most ebben segítenénk.

Evelynn és az emote rendszer is megjött a 7.20-as patch-ben!

Aioween | 17/10/11 11:28 Bemutatkozik az élő szervereken is az új Evelynn, megjöttek az Emote-ok, illetve frissítettek számos hőst, valamint kaptunk egy lényegében új tárgyat is. Immár két lépéssel a VB előtt járunk, hiszen ott most is a 7.18 pörög, mi viszont haladunk tovább, és megjött a 7.20-as patch is.

Alapvetően a T betűre van beállítva az Emotes menü a játékon belül, viszont ez nem elég ahhoz, hogy használni is tudjuk őket. Először is a meccsek előtt kell a kliensben körbenézni. A Gyűjtemények menü alatt találjuk a megoldást, hiszen itt lesznek a már megvásárolt hangulatjelek. Ezeket jelenleg csak RP-ért lehet venni, hogy ez később változik-e, az jó kérdés. A T betű lenyomására a játékon belül egy kerék jelenik meg, hasonlóan az kommunikációs kerékhez, ahol az SS-t, vagy veszélyt jelzünk, de itt nekünk kell előre betölteni a hangulatjeleket, ahogy az az alábbi képen is látható.Ha ezt megcsináltuk, a fentiek szerint fog a játékon belül is megjelenni a kerék. A Riot már most rengeteg hangulatjelet adott ki, de valaki úgy gondolta, hogy ez nem elég, ezért még többet gyártott le. Némelyikük nagyon ötletes, így reméljük, hogy a Riot legalább egy-kettőnél megfontolás alá veszi, hogy beemelje-e őket a játékba. Mi is kiemeltünk párat, viszont akit érdekel az összes, valamennyit megtalálja a képgalériánkban.

Itt egy tipikus Master Yi látható, akitől pont elvette a support a pentát. Gyakran fogjuk használni.

Amikor valaki az évszázad play-ét tolja le egy sima meccsen, és nem jutunk szavakhoz.

A kultúra is helyet kapott a hangulatjelekben. A fenti kép Kledről és Skaarlról egyértelmű utalás Michelangelo festményére a Sixtus-kápolnában, ami eredetileg Ádám teremtését ábrázolja.

Egyik személyes kedvencem, és minden Thresh main leggyakoribb gondja, amikor nem fogja meg valaki a lámpást, helyette inkább meghal, vagy jobb esetben Flash-el.

Amikor próbálunk jó arcot vágni egy már vesztett mérkőzéshez.

Teemo sem maradhatott ki a buliból. Ha éppen hogy megúszunk egy helyzetet, arra ez a jel tökéletes lesz.

Végül, de nem utolsó sorban: a leghasznosabb emote az egész játékon belül, ezt még magyarázni sem kell.

Bármelyik képre kattintva meg tudjátok nyitni a képgalériát, ahol a többi emote-ot is megtaláljátok hiánytalanul.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Galéria

Kövess Minket!