Újabb 3 pontot szerezhet a GameAgents a Balkán Ligában

Újabb 3 pontot szerezhet a GameAgents a Balkán Ligában

Fontos 3 pontot gyűjthetnek be flashék a szlovén KlikTech ellen, amivel egy lépéssel közelebb a LAN döntő.

Egy ideje már nem játszottak flashék a Balkán Ligában, most viszont újra eljött az idő, hogy egy újabb lépést tegyenek a célul kitűzött LAN döntő felé.

Ez a meccs sem lesz könnyű, igaz az ellenfél egyelőre nem alkotott túl maradandót: az utolsó előtti helyezett, a szlován KlikTech lesz az ellenfél. Ők eddig összesen négy meccset játszottak, ahol eddig egyet sem sikerült megnyerniük. A magyar csapat számára így könnyen összejöhet a 3 pont, ami már nagyon sokat számít, hiszen egy győzelemmel még életben tudnánk tartani a reményeket arról, hogy benne legyenek az első négy helyezettben, ami kvalifikációt jelentene a LAN döntőre.

A meccs várhatóan (közép-európai idő szerint) este 9 órakor fog kezdődni, magyar közvetítést pedig kuLiék fogják szolgáltatni a TheWarRoom csatornáján.

Watch live video from thewarroomhu on www.twitch.tv

Ezen a meccsen kívül a Balkán Ligában már csak kétszer játszik a GA, jövő hétfőn 7 órakor az ex-Outlaws, és két hét múlva csütörtökön (26-án) a RESISTANCE ellen, akik szintén WESG résztvevők. Ha flashék tehát le akarnak jutni a LAN-ra, akkor már nem fér bele a hiba, hiszen jelenleg csak az 5. helyet foglalják el 2:2-es mérleggel (2 győzelem, 2 vereség), így minden 3 pont nagyon számít.

Akinek szabad az estéje, az mindenképp próbáljon meg időt szakítani a GameAgents-re, hiszen nagyon fontos meccs előtt állnak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!