Melyik fegyver torkolati kiegészitő a legjobb? -PUBG guide

Melyik fegyver torkolati kiegészitő a legjobb? -PUBG guide

Silencer, Flash hider, vagy a Compensator a nyerő? Egy kis segítség, hogy mikor, melyiket válasszátok.

  1. Néha előfordul, hogy Fortuna asszonya megáld minket a legjobb loot-al, és ezért választani kell, hogy melyik kiegészítő menjen rá fegyverünk csövére. Egy Compensator-t, vagy egy Flash Hider-t rakjak az AKM-emre? Mit rakjak az UMP-omra? A Supressor lenne jó választás, vagy egy Compensator?

Szerencsére Liquid Blitz megcsinálta helyettünk a munka oroszlánrészét, és összegyűjtött minden fontos információt a torkolati kiegészítökről.

Statisztikailag nincs nagy meglepetés, a legjobb tartozék a Silencer, mögötte a Compensator és a legrosszabb, de még mindig hasznos Flash Hider áll az utolsó helyen. Szinte az összes AR és mesterlövész puskára a Silencer a legjobb választás, de az SMG-ékre inkább a Compensator illik. Amit Blitz kifelejtett, hogy a Flash Hider sem haszontalan kiegészítő, hiszen ha éppen nem találunk Silencert, a ködös mapon sokkal hasznosabb tartozék mint a Compensator.

A Compensator 25%-ot javít a szórásterületén, a Flash Hider 75%-al csökkenti a lövések villanását, és 10%-al jobb lesz a szórásterület és a vízszintes+függőleges visszarúgás is. A Silencer azon kívül, hogy elhalkítja a fegyvert, teljesen megszűnteti a lövés fényét, viszont ezért cserébe 5%-al rosszabb lesz a célzás nélküli tüzelésünk.

Visszatérve kicsit a Supressor-ok világára a Sniper-ek 1000 méter helyett csak 700 méterig hallhatóak, kivéve a Kar98k, ami 600 méternél már teljesen elhalkul illetve az SKS, ami 300(!) métertől nem hallható a Silencer-rel. Az AR-ek 700 méter helyett durván 350 méterig hallhatóak, míg az SMG-ék 400 helyett csak 100 méterig visszhangoznak Erangel szigetén. A hangokkal egyébként már foglalkoztunk bővebben is.

Ne csak a szemed, a füled is használd! -PUBG guide

Egy-egy győzelem sokszor nem csak a szemeden múlik, -de a füleden is! Ebben a cikkben a lövéshangok fontosságával foglalkozunk.

Ha személy szerint gyorsan kéne elmagyaráznom, hogy a három kiegészítőből melyiket válasszuk, egyértelműen azt mondanám, hogy mindig Silencer, ha nincs; akkor pedig Compensator menjen mindenre, kivéve az egylövetű mesterlövész puskákra, mert ott semmi értelme nincs. Ködös pályán pedig, ha nem találtok Silencer-t, akkor a Flash Hider-t válasszátok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!