Az Invasion játékmód nagy siker volt, ezért bekerül a heti játékmódokba is!

A Riotot meghatotta a rengeteg pozitív visszajelzés a játékmód kapcsán, ezért úgy döntöttek, hogy nem csak egy egyszeri dolog lesz belőle.

A Riot heti kérdezz-felek posztjában felmerült az Invasion, vagyis az Invázió játékmód távlati terveinek a kérdése is. Nem véletlenül, hiszen hatalmas sikert aratott a játékosok körében, mivel még nemigen volt példa arra, hogy a Riot egy igazi PvE móddal kísérletezzen, ahol a játékosok nem egymás ellen, hanem inkább egymást segítve érhetik el a közös célt; legyőzni a hatalmas Rift Heraldot. Ami ehhez a legközelebb állt eddig; az a Doom Bots volt, de ott akkora újdonság nem volt a pálya kapcsán, mint ezúttal, hiszen ugyanúgy az Idézők szurdokában harcoltunk, nem éppen fair körülmények között.

Egyedülálló Star Guardian játékmód érkezik

Egy új PvE típusú játékmóddal ajándékoz meg minket a Riot, amelyhez hasonlót még nem láthattunk a LoL világában.

A kérdés pontosan így hangzott: Vissza fog-e valaha térni az Invasion mód?

A Riot munkatársai erre csak annyit mondtak, hogy nagyon meghatotta őket a játékosoktól kapott rengeteg pozitív visszajelzés. A módon belül a világ végével fenyegetőzött a Rift Herald, és a játékosokon múlt az, hogy ezt meg tudják-e akadályozni. Ennek érdekében rengeteg ötös verődött össze, hogy közös erővel szálljanak szembe az érkező erőkkel, és legyűrjenek minden ellenfelet.

Még nem jutottak konszenzusra abban a témában, hogy pontosan melyik patch-ben, de tervezik, hogy visszahozzák ezt a felettébb mókás és újszerű játékmódot, sőt mi több: bele szeretnék tenni a véletlenszerűen ismétlődő játékmódok közé, amik heti rendszerességgel váltják egymást. Idén egyébként is elég sokat teszteltek ilyen téren, hiszen volt egy téli témájú Idézők szurdoka, vagy az enyhén vörösebb témájú Blood Moon pálya is nagyon jó hangulatot teremtett. No meg ott volt még a Dark Star játékmód is, ahol egy teljesen új pályát kellett tervezni szó szerint a semmi közepén. 

Ettől függetlenül úgy gondolják, hogy ezek a módok még változni fognak, hiszen egyik sem volt tökéletes, de tanultak a hibákból és a játékosok visszajelzéseiből is. Ezeket figyelembe véve fogják majd az említett játékmódokat továbbra is fejleszteni. Többek között bővíteni szeretnék Runeterrát más világokkal, amikről eddig csak olvashattunk, hiszen a Dark Star mód előtt még sosem járhattunk a Voidban, ahonnan megannyi karakter is származik, mint Rek'Sai, Kha'Zix, Malzahar, Kassadin, és még lehetne sorolni.

Reméljük, hogy hamarosan ismét megmenthetjük majd a világot közös erővel. Nektek mennyire jött be az Invasion játékmód?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!