Feloszlik a bolgár Mortal Kombat csapata

Feloszlik a bolgár Mortal Kombat csapata

Úgy látszik az MK-t is megtámadta a magyarokat is sújtó kór; az oszlás.

Most ezúttal nem magyar csapatról van szó, hanem egy bolgárról, a Mortal Kombatról (–avagy az MK-ról–), azonban közvetetten érinti a magyar csapatot is, hiszen a jelenleg folyó Balkán Ligában is szerepelnek, ahogy a GameAgents is.

Az MK nagyon nem találja a helyét azóta, hogy Kamen "bubble" Konstadinovot elengedte. A 26 éves játékos helyett fiatalítottak egyet, és egy mindössze 18 éves tehetséget igazoltak le, aki nem is volt más, mint Branislav "BrN" Panov. Sajnos vele már nem tudták megfelelően pótolni bubble-t, így sok kupából idő előtt búcsúztak, ami már elővetítette az oszlást.

A csapat ettől függetlenül lejátssza a maradék meccseit mind az ESEA Premier 26. szezonjában, mind pedig a Balkán Ligában, valószínűleg néhány új játékossal kiegészülve. A magyar csapatokat viszont nagyban befolyásolta volna, ha kilépnek a Balkán Ligából, hiszen a GameAgents ellenük is győzelmet aratott, ami fontos 3 pontot jelentett. Viszont, így az is elképzelhető lett volna, hogy az ellenük szerzett pontokat nemes egyszerűséggel elveszik. A csapat viszont hosszú távon nem marad együtt, egyedül Viktor "v1c7oR" Dyankov és Simeon "dream3r" Ganev tervezik együtt a jövőt.

A HLTV-nek adott nyilatkozatában Viktor "v1c7oR" Dyankov a következőt mondta:

Az elmúlt néhány hónapban, amikor még bubble is a csapat tagja volt, megpróbáltuk kialakítani a saját játékstílusunkat. Bubble nélkül azonban ez teljesen felbomlott.

Bubble távozása miatt úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk újra, ezúttal BrN-el. Viszont a dolgok nem alakultak úgy, kevésbé figyeltünk egymásra, ezáltal rossz lett a hangulat, és egyre feszültebb lett a légkör. Az utóbbi időben a versenyeket rendre elvesztettük, ezután döntöttem úgy, hogy már nem akarom csinálni.

Sok szerencsét szeretnék kívánni spyleadeR-nek, sHEMETA-nak és BrN-nek. A jövőben dream3r-el tervezetem folytatni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!