Újra nyitva a regisztráció a PBE szerverre!

Újra nyitva a regisztráció a PBE szerverre!

Több éve már, hogy nem lehetett regisztrálni a League of Legends teszt szerverére. Azonban most eljött a lehetőség, hogy újabb játékosok csatlakozzanak, visszajelzést adjanak, és a játék a lehető legjobb irányba haladjon.

A teszt környezetben játszani jó dolog, hiszen a változásokat az elsők között élhetjük át. Az egy másik kérdés, hogy a szerver távolsága miatt nagyobb pinggel kell számolni a játék során, de véleményem szerint ennyi áldozatot lehet hozni.

Nézzük, hogyan is működik ez az egész regisztrációs folyamat:

Regisztráció

  • A regisztráció során a PBE fiókot hozzákapcsolják a fő fiókodhoz, ezt egy bejelentkezéssel adod meg.
  • A rendszer ellenőrzi, hogy nincs-e bármilyen eltiltásod, kitiltásod, viselkedés miatti zárolás, vagy bármilyen egyéb probléma a fiókodon.
  • Legalább Honor 3-as szintűnek kell lennie a felhasználódnak bármelyik szerveren.
  • A jelenlegi PBE játékosoknak nem kell újra regisztrálniuk.
  • Az új felhasználók 30-as szinten kezdenek, RP-vel és Kék esszenciával bőségesen ellátva. Ez a folyamat néhány órát igénybevehet az idézői név megadása után, úgyhogy itt legyetek türelmesek.

Unod már a kávészüneteket egy Morgana Q alatt? Van megoldás!

Három másodperc nagyon sok idő a LoL-ban. Főleg ha tétlenül állunk egy helyen és végig kell néznünk, ahogy teljes civilizációk emelkednek fel és buknak el amíg kiszabadulunk. Szerencsére van megoldás. Aioween, Huzsi | 17/10/12 16:20 Viccet félretéve: nincs annál idegesítőbb, mint amikor jól megy a játék, tök jól állunk, jönne egy hatalmas csapatharc, amit azonban csak tétlenül végig tudunk nézni, mivel kapunk egy CC-t (vagy többet), és mire kiszabadulunk; már vége mindennek.

Infrastruktúra

  • Új, stabilabb szerverre váltottak a korábbiról. Ez szintén egy Észak-Amerikai szerver. A játékosok Észak-Amerikán kívül nagyobb latencityt tapasztalhatnak.

Mi nem változott?

  • A tesztelt tartalmak elsődlegesen mindig angol nyelvűek, kizárólag később fordítják le egy-egy másik nyelvre is. Kérik azoknak a játékosok a türelmét, akiknek erre várniuk kell.
  • Továbbra is várják a játékosoktól a visszajelzést, legyen szó bármilyen audio vagy vizuális problémáról. A hibákat jelezni a kliens jobb alsó sarkában lévő kis bogárral lehetséges.

Szóval hajrá, sok sikert mindenkinek! A regisztráció ide kattintva elérhető!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.