Frozen Throne Zoo Warlock paklibemutató

Frozen Throne Zoo Warlock paklibemutató

Pár hónapja Gul'dan még a legnépszerűtlenebb class-nak számított, manapság azonban már Tier1-be sorolják. 

A pár hete bevezetett nerfek miatt a Hearthstone aktuális metája teljesen átalakult, és új szereplők léptek színre a népszerűségi és győzelmi arányokkal foglalkozó statisztikák élén. Szerencsére Gul'dan is köztük volt, és most úgy tűnik, a Warlock kezdi visszanyerni régi dicsőségét. Legutóbb már bemutattunk nektek egy érdekes listát, amely vegyíti a Class eddig megismert változatait; ha lemaradtatok volna, az alábbiakban tudjátok pótolni.

Nostam Meatlock -a pakli, amire nem sokan számítottak

Van benne egy kis Zoo, egy kis Handlock és Control. Egyelőre még nem tudni, hogy meddig juthat a pakli, de már több profi is próbálgatja.

Most azonban úgy határoztunk, kicsit klasszikusabb vizekre hajózunk, és bemutatjuk nektek a Vicious Syndicate oldal szerint jelenleg Tier1-nek számító alap Knights of the Frozen Throne Zoo Warlock-ot, ami jelenleg 52.89%-os győzelmi aránnyal és 5.9%-os népszerűségi rátával rendelkezik. Gul'dan számára ez különösen nagy eredmény, mivel ha emlékeztek még, a Journey to Un'Goro bejövetele után az öreg boszorkánymester teljesen eltűnt a ladderről, és csupán a játékosok 2%-a játszott vele. De ugorjunk is magára a paklira, az alábbi útmutató pedig a HearthstoneTopdecks, Vicious Syndicate és Hearthpwn oldalak alapján készült. 
zoo warlock heartstonetopdecks

Kód: AAECAf0GBPIFkbwCl9MCnOICDTD3BM4H5QfCCLSsAry2Ap/CAuvCApvLAvfNApXOAqbOAgA=

A Zoo Warlock egyike a legrégibb Hearthstone paklitípusoknak és a játékosok előszeretettel igazítják az aktuális kiegészítőhöz évről-évre. A jelenlegi változat viszonylag olcsó; a három Legendary kártya ellenére és azok számára abszolút ideális választás lehet, akik még mondhatni kezdőnek számítanak, és nem rendelkeznek tömérdek dusttal. A narancssárga kártyák közül Bloodreaver Gul'danon és Prince Keleseth-en nem érdemes spórolni, mivel a győzelmi esélyeket leginkább ezek jelentik, a kalóz csomag viszont kihagyható, és a Patches-re szánt 1600 dust csak opcionálisan elkölthető.

Mulligan Stratégia

Prince Keleseth abszolút prioritást élvez, mivel az általa adott buff különösen hozzájárul a győzelmi esély javításához, szóval igyekezzetek őt keresni, ha pedig már kézben van, akkor játsszátok ki minél hamarabb. A herceg távolléte esetében igyekezzetek ugyanúgy elárasztani a pástot az olcsó lényekkel, mint az Acherus Veteran, Flame Imp és a Fire Fly, védelmükre viszont készítsétek be a Saronite Chain Gang-et és a Voidwalkert. A kalóz csomagból érdemes a legnagyobb értéket kivenni, szóval a Bloodsail Corsairt csak akkor lőjétek el, ha nincs más lehetőségetek, vagy az ellenfeletek fegyverrel rendelkezik. A Vicious Fledglinget csak akkor rakjátok ki, ha megtudjátok védeni az ellenfél lényeivel szemben, mivel a győzelem kulcsa akár benne is rejtőzhet. 

A pakli győzelmi arányai egyébként elég jónak mondhatóak és egyedül a Handlock, Tempo Rogue és a Highlander Priest ellen teljesít 50% alatt:
zoo warlock hearthstonetopdecks
Aggro ellen törekedjetek arra, hogy a páston lévő minionokkal tradeljetek amit lehet, megkímélve ezzel az arcotokat a sebzésről, a Life Tap használatával viszont bánjatok óvatosan, nehogy meglepetés érjen titeket, és túl hamar alacsony életpontra kerüljetek. Control ellen bátran használjátok a hősképességet, mivel van időtök Bloodreaver Gul'dan érkezéséig, aki megidézi az elesett démonokat a színrelépésével. 

Korábban már említettük, hogy a kalóz csomag nem feltétlenül szükséges a pakliba, és ezt Satellite High Legend Demon verziója bizonyítja a legjobban, amibe bekerült egy Bloodfury Potion, két Cobalt Scalebane és két Crystalweaver. A pakliváltozatot akció közben az alábbi videóban tekinthetitek meg:

Ennyi lett volna a Frozen Throne Zoo Warlock-ról. Reméljük tetszett a paklibemutató, és ha szeretnétek még ilyet olvasni, kövessétek az Esport1 oldalát. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!