THR vs. WLD örökrangadóval kezdődik a ROG MEB eheti fordulója

THR vs. WLD örökrangadóval kezdődik a ROG MEB eheti fordulója

Újabb vasárnap, újabb forduló, és nem is akármilyen, hiszen gigászi párbajt kaphatunk már rögtön az első meccsen.

A mai ROG MEB egy kiemelt alkalom lesz, egyrészt mert a THR ma újra farkasszemet nézhet a WiLD-dal, akiktől a legutolsó alkalommal egy alapos 3-0-s verést kaptak a LoL Roadshow döntőjében, másrészt pedig nagyon-nagyon közeledik a rájátszás, így minden pont aranyat ér.

Harmadjára is összecsaptak hazánk legjobbjai a ROG MEB-en

Aioween | 17/10/09 11:17 Két darab 2-0-át és egy döntetlen is láthattunk a ROG MEB harmadik fordulójában. Erősnek mutatkozik a Rift és a THR, a WiLD-nál viszont valami kizökkent. Most vasárnap ismét ROG MEB lázban égett az ország, a VB izgalmai után.

A main kívül még lesz jövőhéten egy elődöntő, úgyhogy esélye még minden csapatnak van, kinek nagyobb, kinek kisebb, de még összejöhet egy elődöntő bárkinek. Vegyük is át a mai menetrendet.

Első összecsapásunk a magyar LoL e-sportélet klasszikus rangadója lesz, a kaszások és a vadak fognak egymásnak feszülni, remélhetőleg egy igen szoros széria keretein belül. A THR legutoljára 3-0-ra kikapott a WiLD-tól, most itt a lehetőség számukra, hogy kaszájukat beleállítsák a vadak gárdájába, máskülönben ismét magukban érezhetik a WiLD hústépő karmait.

Őket fogja követni a két sereghajtó, a Wonderstag és a Team Plague párbaja. Mindketten 1-1 ponttal rendelkeznek, ám valamelyikük a legjobb négy közé még bekerülhet. Roppant ideális esetben akár mindketten, bár ehhez elég sok csodának kell megtörténnie. Reálisabb, hogy csak egyikük lesz majd ott a rájátszásban; úgyhogy ez egy igazi vérre menő küzdelem lesz.

Zárómérkőzésünk pedig a RIFT és az Afterglow oldaláról fog érkezni. Mindkét gárda számára fontos lenne a győzelem, hiszen a RIFT ezzel bebiztosítaná a továbbjutását, míg az Afterglow ezzel gátolhatná meg, hogy a WSE vagy a PLG megelőzze őket. Márpedig valamelyikük biztosan követelni fogja azt a negyedik helyet, hiszen egymás ellen játszik az utóbbi két csapat. Akárhogy is alakul majd, ez is egy "foggal-körömmel harcolós" mérkőzés lesz. A tét minden szériában nagy, úgyhogy izgalomból nem lesz hiány.

15:55 - > Popcorn -> 16:00 -> Magyar LoL TV Twitch csatorna

Tartsatok velünk!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.