bodzy: "Ez nem volt méltó a Morphelo névhez a részükről"

Csalás történt az I. Morphelo Bajnokságon, a csapatot azonnal diszkvalifikálták a versenyből!

Az I. Morphelo Bajnokság online szakasza a hétvégén véget ért. A legjobb 4 közé jutott a TriggR, a Pushing Daisies, a Quakkas és a Requiem-1, akik október 21-én a Barcraft 2-ben csapnak össze az 500.000 forintos fődíjért. Legalábbis szeretném ezt írni. Ugyanis kiderült, hogy a Requiem-1 egyik játékosa tiltott modot használt, ezért a csapatot a szervezők azonnal kizárták a versenyből.

Woar, a csapatkapitány az alábbi nyilatkozatot tette közzé:

"Nagyon sajnálatos, sőt kiábrándító volt a játékosunk hozzáállása az emlékversenyhez... Higgyétek el ,hogy mi nem akartunk csalni, sőt mi is elitéljük azokat, akik csalással akarnak bármiféle előnyre szert tenni.

Játékosunk 2 tiltott módot használt, amit a mai nappal tudtunk meg: egy a tundra mód volt, a másik pedig az 50x zoom.

A mai nappal azonnalli hatállyal meg is váltunk attól a játékosunktól, aki ezeket a módokat használta... Mi is úgy gondoljuk, hogy cselekedete nem elfogadható ezáltal hogy többé az M-B-Z kötelékébe lehessen... A legjobban azokat a csapatársaimat sajnálom, akik ugyan úgy áldozatává válltak ennek a tettnek, akik egyébként nem szolgáltak rá.

Én kérek elnézést a szervezőktől, és azoktól akik szívüket-lelküket beletették ebbe a versenybe... Ez soha többé nem fog-, és nem fordulhat elő... 

További sikeres szervezést és versenyt kívánunk."

Mi lesz most?

A 2. fordulós meccseket lejátssza egymással az Elit alakulat és a HeadHUNterz, amely meccs győztese összecsaphat a Mókusok csapatával a negyeddöntőbe jutásért.

Mókusok vs. Requiem (TS felvétellel)

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.