Nem megy a HellRaisers Denverbe woxic vízum problémája miatt!

Nem megy a HellRaisers Denverbe woxic vízum problémája miatt!

Nem sikerült elhárítania időben a problémát a török játékosnak, nem utazik Denverbe a HellRaisers.

Egy hete számoltunk be róla, hogy woxic-ot az USA kormányának legújabb rendelkezése miatt nem viheti magával a HellRaisers Denverbe. Török állampolgárként ugyanis nem utazhat be az országba, mivel minimalizálták a nem bevándorlással kapcsolatos kérelmek elfogadását annak következtében, hogy letartóztatták a Törökországban található amerikai nagykövetség egy munkatársát a helyiek. Az ügyről részletesen írtunk korábban, így ha kíváncsiak vagytok az előzményekre, az alábbi cikket érdemes átolvasni.

Már megint vízum dráma: woxic nem játszhat a Dreamhack Denveren

Amikor a kormány beleszól a CS:GO profik életébe…

Mivel nem sikerült megoldani a gondot azóta sem, így a HellRaisers előtt két opció állt: vagy szereznek egy beugrót, vagy visszalépnek. Végül utóbbi mellett döntöttek, ezért az LDLC veszi át a helyüket a denveri versenyen. Ez igen lesújtó a csapat számára, hiszen vasárnap este a Minorra sem sikerült lekvalifikálniuk magukat. Tehát egy jó darabig még biztosan nem látjuk DeadFoxék LAN debütálását. Sajnos a politika most betett ennek a lehetőségnek.

A DreamHack Open Denver október 20-án, vagyis ezen a héten pénteken veszi kezdetét és vasárnap estig tart. 8 csapat vesz részt rajta, köztük olyan nagy nevekkel, mint a Cloud9, a mouz vagy a BIG. A 100 000 dolláros összdíjazás győztese várhatóan ebből a hármasból kerül ki. A HellRaisers szintén esélyes lehetett volna egy jó helyezésre, ám az, hogy valóban jól szerepeltek volna-e, sajnos örök rejtély marad.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!