Nem sikerült kijutniuk a magyar lányoknak Barcelonába

Nem sikerült kijutniuk a magyar lányoknak Barcelonába

Az utolsó norvég csapat túl nagy falat volt a Pixel Sisters számára.

Tegnap játszott a magyar női csapat a WESG kvaliján, ahol két norvég csapattal mérték össze tudásukat, az első gárdát simán verték, a második viszont túl erősnek bizonyult a számukra.

Pixel Sisters vs. Norway A-Team

Cache

Nagyon jól kezdték az első meccset a lányok, majd a lendület kicsit alábbhagyott, de végül egész könnyedén elhozták az első pályát 16-11-re.

Inferno

A második pálya még könnyedebbre sikerült, mint az előző, 10-3-ra is vezettek Nikiék, majd ezt a pályát is gond nélkül zárták 16-9-re.

Pixel Sisters vs. Team Norway

Nem szabad összekeverni ezt az ellenfelet az előzővel, ez a norvég gárda jóval erősebb volt, mint az előző, ami sajnos az eredményen is meglátszódott.

Cache

Itt is Cache-el kezdtek a lányok, de ez a norvég csapat nagyon nagy falatnak bizonyult, 4 kört sikerült elhoznia; így 16-4-re elveszítették a meccset.

Nuke

Itt már sokkal szorosabb volt a verseny, végig egymás mellett haladtak a csapatok, sőt még 13-12-re a magyar lányok vezettek, amikor is 4 kört lehozott zsinórban a norvég csapat, így ezt is megnyerték 16-13-ra.

Sajnos az utolsó meccsen bukták el a lányok a barcelonai szereplést, de ez így szép teljesítmény tőlük, reméljük, nem fogja kedvüket szegni a vereség, és tovább folytatják együtt!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!