A mai napon kerül újrajátszásra a WiLD és a Rift összecsapása a ROG MEB-en

A mai napon kerül újrajátszásra a WiLD és a Rift összecsapása a ROG MEB-en

Egyszer már összecsaptak egymással, de az akkori 2-0-ás Rift győzelmet visszavonták, ugyanis fennállt a csalás lehetősége a mérkőzések alatt. Ma este 7 órakor bepótolják a meccseket és még stream is lesz róla!

Ma este 19 órától végre pontot tesz mindkét csapat ennek a huzavonának a végére és eldől ki veszi át az abszolút vezetést a tabellán. Jelenleg mindkét csapat első helyen áll 7-7 ponttal, illetve mellettük van még a THR is, szintén 7 ponttal. A mai mérkőzés végeztével a THR biztosan visszacsúszik a harmadik helyre, de ami nagyobb kérdés, hogy melyik gárda veszi át a vezetést. Az is lehet, hogy egyik sem, hiszen döntetlen esetén mindketten egy-egy ponttal gazdagodnak csak.

Aki esetleg nem lenne tisztában az történések hátterével, röviden tömören az történt, hogy a Rift edzője is benn volt a korábban lejátszott mérkőzéseken, mint megfigyelő és mivel a Tournament Realmen, vagyis a versenyszervereken nincs három perces késleltetés, felmerült a csalás lehetősége. Azt egyik csapat sem állította, hogy bárki is csalást hajtott volna végre, de a puszta lehetősége a szabályok szerint már elég volt egy óváshoz, amit a WiLD meg is tett, a Riot pedig jóváhagyta. Szerencsére a jó kommunikációnak köszönhetően, ami a csapatok és a Riot között zajlott, az eredetileg tervezett büntetőpontok elmaradtak a Rift részére, így mindenki egyenlő esélyekkel indulhat a rájátszást érő helyekért. Bővebben is beszéltünk erről a témáról a WiLD, a Rift és a THR menedzsereivel az alábbi cikkünkben.

MEBbeszélés #1: A menedzserekkel beszélgettünk a WiLD-RIFT ügyről

A WiLD, a THR és a RIFT menedzsereivel beszélgettünk a ROG MEB 2. szezonjáról, és a vitatott döntésről a WiLD-RIFT mérkőzés kapcsán.

Mindkét gárda szeretne bizonyítani. A Rift leginkább azt, hogy a WiLD elleni 2-0 nem csak egy egyszeri dolog volt és bármikor képesek felvenni velük a versenyt, óvás ide vagy oda, hiszen eddig mindkét ötös veretlen a ROG MEB-en, a legrosszabb eredményük egy-egy döntetlen volt eddig.

A WiLD-nak pedig azt kell bizonyítania, hogy valóban ők a legerősebb csapat jelenleg Magyarországon, ugyanis ez az összeállítás nagyon jól muzsikál eddig és ez az egyetlen "szégyenfolt" az utóbbi időkben számukra. Legutóbb például a THR-t verték el 2-0-ra a ROG MEB-en elég meggyőző módon, illetve a Roadshow döntőjén is egy 3-0-át szolgáltattak Sk1nzorék ellen.

Ezúttal a meccs nem a színfalak mögött fog zajlani, ugyanis hivatalos sream is lesz róla, természetesen a Magyar LOLTV jóvoltából. Szóval gatyákat felkötni, nasit bekészíteni, ma este 7-től rendhagyó módon ismét ROG MEB!
Élő videó megtekintése innen: MagyarLoLTV – www.twitch.tv

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!