Hamarosan kezdetét veszi a DH Denver

Hamarosan kezdetét veszi a DH Denver

Néhány napot kell már csak aludni, és végre kezdődik a DH denveri állomása.

Pár nap múlva kezdődik a következő DH állomás, ahol sajnos nem szurkolhatunk DeadFox-éknak, ugyanis woxic nem tudta elintézni a vízumot az Államokba.

Nem megy a HellRaisers Denverbe woxic vízum problémája miatt!

Nem sikerült elhárítania időben a problémát a török játékosnak, nem utazik Denverbe a HellRaisers.

A verseny a National Western Complex központban kerül megrendezésre, ahol a csapatok most péntektől egészen vasárnapig (október 20-22.) fognak megküzdeni egymással a 100 ezer dolláros összdíjazásért. 

A lebonyolítás a csoportkörben egy dupla kiesés rendszer lesz, csak úgy, mint minden másik Dreamhack rendezvényen, viszont az elimination és a decider meccsek BO3-ak lesznek. A két csoportból a legjobb kettő jut be a rájátszásba, ahol szintén BO3 lesz. Végül a két elődöntő nyertese fog megmérkőzni egymással az 50 ezer dolláros főnyereményért. Nézzük is meg a csoportokat:

A csoport: 

  • Cloud9
  • CLG
  • Renegades
  • Tempo Storm

B csoport:

  • mousesports
  • BIG
  • NRG
  • LDLC

Már azt is megkaptuk, hogy kik kezdenek a versenyen. Az első meccset a C9 játssza a brazil Tempo Storm ellen, pénteken este 8 órakor. Őket követi a mouz és az LDLC összecsapása fél 9-kor. Ezt követően a CLG és a Renegades meccse következik, ami 11 órakor kezdődik majd, azután pedig a BIG és az NRG méri össze tudását éjfélkor.

Ezt követően még lesz két meccs, pontosabban az A csoport győztesei és a B csoport győztesei játszanak egymással, és itt már meg is ismerhetjük az első két továbbjutót. Szombaton lesznek az elimination és a decider meccsek, amik délután 6-kor kerülnek porondra, és egészen hajnali 3-ig fognak tartani. Vasárnap, az utolsó napon, pedig csak a két elődöntő következik, majd hajnali 1-kor a döntőre is sor kerül.

Érdekes összecsapások lesznek és nagyon sajnáljuk, hogy a HR nem lehet itt, ugyanis bőven lenne esélyük. 

Ti mit gondoltok, ki fogja a végén magasba emelni a trófeát?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!