Hátra tudja hagyni a rossz formáját a GameAgents este az eXtatus ellen?

Délután 5 órakor játszik a GameAgents a régió egyik kiváló csapatával, a szlovák eXtatus-szal, de van-e esélye?

Este újra láthatjuk flashéket játszani, ezúttal egy komoly ellenféllel szemben: a szlovák eXtatus ellen lépnek szerverre közép-európai idő szerint 17 órától az X-BET.co Invitational keretein belül. A szlovák csapat a régió egyik legjobbjának számít, emellett pedig náluk van a jövő egyik nagy tehetsége, a mindössze 15 éves frozen, aki már az FPL-be is bejutott ilyen fiatalon.

A magyarok számára egyáltalán nem lesz könnyű a meccs, hiszen azóta, amióta kijutottak a WESG regionális döntőjére Barcelonába, igazából teljesen széthullott a játékuk. A Minor nyílt kvalifikációján kikaptak az ex-Outlaws-tól egy szoros meccsen, majd rá egy napra a Balkán Ligában szintén ellenük kellett volna bizonyítani, ami elég messze nem jött össze... Aztán még aznap kikaptak 2:0-ra a kazah Tengritől. Tegnap pedig a Spirit Academy (!) 16:7-re verte el őket, majd koloRRR ex-csapata, a Prophecy is 16:14-re győzedelmeskedett felettük. Nem egy jó forma, az biztos, főleg azt nézve, hogy a csapatok nagyrésze nem volt sokkal jobb, mint a GA.

Velük ellentétben az eXtatus viszont köszöni, jól van, tegnap megverték a lengyel AGO-t 19:17-re, kedden pedig a Heroic-ot mosták le 16:10 arányban. Érezhető a különbség.

A kérdés már csak az, hogy az eXtatus mennyire tudja érvényesíteni az akaratát a magyar csapat ellen. Arra viszont, hogy ez kiderüljön, már nem sokat kell várnunk, 17 órakor már kezdődik is a meccs, melyhez angol közvetítést a lenti csatornán találtok.

Élő videó megtekintése innen: DEFINE2K14 – www.twitch.tv

Szerinted ki fogja megnyerni a találkozót?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!