Visszavágott a Riftnek a WiLD a tegnapi ROG MEB összecsapáson

Visszavágott a Riftnek a WiLD a tegnapi ROG MEB összecsapáson

Több hetes várakozás után, de végre lejátszotta a korábban eltörölt meccs visszavágóját a Rift és a WiLD ötöse. Ezúttal a vadaknak kedvezett a "szerencse".

Elég hosszas volt az ügy intézése, miután a WiLD óvást nyújtott be a két csapat találkozója után, mivel fennállt a csalás lehetősége a Rift oldalán. Azóta az ügyet rendezték és a csapatok, valamint a Riot Games megegyeztek abban, hogy büntetőpont nélkül játszhatják újra a találkozót, amire végül tegnap este 7-kor került sor.

A mai napon kerül újrajátszásra a WiLD és a Rift összecsapása a ROG MEB-en

Egyszer már összecsaptak egymással, de az akkori 2-0-ás Rift győzelmet visszavonták, ugyanis fennállt a csalás lehetősége a mérkőzések alatt. Ma este 7 órakor bepótolják a meccseket és még stream is lesz róla!

A mérkőzésekről stream is volt, legalábbis az elsőről, sajnos a másodiknak a felénél ismét beköszönt a technika ördöge, de a kommentátorok addig nem mentek haza, amíg ha replayről is, de le nem kommentálták a mérkőzést. A legutóbbi találkozókor, ami a színfalak mögött zajlott, a Rift nyert 2-0-ra. Ezúttal azonban fordult a kocka és úgy tűnt, a WiLD kikalapálta a múltkori hibákat.

Az első mérkőzés viszonylag lassan indult be, nagyon kerülgették egymást a játékosok, és a gyilkosságok száma is kevés volt. A hírnök azért a WiLD-hoz került viszonylag korán és már a 18. percben el is használták ezt a középső ösvényen. Az első igazán nagy akcióig a 26. percig kellett várni, ugyanis ekkor döntött úgy a WiLD három tornyos előny mellett, hogy rámennek a Baronra. A Rift nem igazán tudott beleszólni ebbe, a WiLD pedig még haza is tudott menni gyorsan vásárolni, mindenféle ellenállás nélkül. A Baron erősítés kihasználva meg is indultak a vadak az alsó ösvényen, aminek az eredménye egy inhibitor lett.

Nem kellett innen már sokat várni a meccs végére, mert az erősítéssel együtt még a felső ösvényen is megindultak és egy majdnem tiszta ásszal fejezték be a mérkőzést, Meight még egy négyszeres gyilkosságot is bezsebelt és mindössze 30 perc alatt megszerezték az egy biztos pontot.Másodjára is megpróbálták elkapni a gyeplőt a Riftesek, az alsó ösvényre Geller egy agresszív Alistart hozott, amivel amúgy is szívesen játszik. Az első gyilkosságot is megszerezték ennek és Domee rajtaütésének hála. Alapvetően elmondható, hogy másodjára sokkal jobban kezdett a Rift, vezettek gyilkosságokban és az első tornyot is ők szerezték meg. Úgy tűnt érkezhet a döntetlen, de a WiLD nem adta fel ilyen könnyen. A Rift dominancia erőteljesen épített Kubu Syndra-jára és nagyjából a mérkőzés 20-25-ig percig tartott. Ekkor kezdet ugyanis a WiLD visszajönni, legalábbis gyilkosságokban, de tornyot még nem hoztak, viszont így is alig 1000 arany lemaradásuk volt, míg a Rift már hármat is elhozott. Ezek után a Rift még egy Baronra is benevezett, amibe a WiLD beleszagolni sem tudott. 

Ahogy telt múlt az idő, egyre szorosabbá vált a meccs, bár tornyok terén még a 34. percben is csak egyet hozott el a WiLD, mindenki inkább a Baronnal foglalkozott. Sajnálatos módon a Rfit túlvállalta magát és három gyilkosságot is átadtak, ami után már gyerekjáték volt Sickéknek biztosítani a lila gyíkot. Eddig már lassan 8 ezerre nőtt a WiLD aranyelőnye, amit ki is használtak rendesen. Dőltek a tornyok jobbra balra és mindig elkaptak egy-egy Riftes tagot, ami miatt egyszer sem tudott teljes felállással védekezni a Rift, és végül ez a meccs végét is jelentette, kevesebb mint 39 perc alatt.

Élő videó megtekintése innen: MagyarLoLTV – www.twitch.tv

Élő videó megtekintése innen: MagyarLoLTV – www.twitch.tv

Ezzel a győzelemmel egyértelműen a WiLD ugrott az első helyre 10 ponttal, a Rift és a THR továbbra is 7-7 ponttal holtversenyben a másodikok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!