Mi a baj a prémium tank becseréléssel?

Mi a baj a prémium tank becseréléssel?

Ezért ne cseréld be a prémium tankodat!

A Wargaming legújabb prémium ajánlata a prémium tank becserélés, amiről tegnap bővebben is olvashattatok, de most szeretnék pár sort írni arról, hogy miért ne cseréljétek be a prémium tankotokat.

Cseréld be egy jobbra a prémium tankodat!

Október végéig ismét egy jobbra cserélheted elavult prémium tankodat!

Gyengék a Tech Tree prémium tankjai

Persze találni egy-két olyan gyöngyszemet, amivel még most is jól el lehet szórakozni, mint például a nemrég buffolt Löwe, de összességében inkább csak haszontalan tankokkal találkozhatunk a Tech Tree-ben. Az igazán jó prémium tankokat ugyanis - mint amilyen például a Skorpion G vagy a Defender - nem lehet aranyért megvenni.

Ráfizetsz

Ha adott egy prémium tank, ami 10.000 aranyba kerül, és te becserélsz egy szintén 10.000 aranyba kerülő prémium tankot az újért - azaz 5.000 aranyért vásárolod meg az újat -, akkor összességében 15.000 aranyat, azaz másfélszeres árat fizettél ki az új prémium tankodért, ami nem mellékesen biztos, hogy egy, a gyengébb kategóriába eső prémium tank lesz.

Kettőt egy áráért a leárazási időszakban

Ha adott egy prémium tank, ami 10.000 aranyba kerül, és te a leárazási időszakban vásárolod meg - ami jellemzően 15%-os árkedvezményt jelent -, akkor 8.500 aranyért juthatsz hozzá, ami azt jelenti, hogy 17.000 aranyért két prémium tankot is vásárolhatsz, azaz majdnem ugyanannyi aranyért máris két prémium tank áll a garázsodban egy helyett.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.