Kibányászták a Headless Horseman Tavern Brawl kártyáit

Kibányászták a Headless Horseman Tavern Brawl kártyáit

A 9.2-es frissítéssel bekerült az új brawl, de most a szemfüles adatbányászok már ki is kapták, hogy milyen kártyák lesznek benne.

A Fejnélküli Lovas legendája, vagy meséje az amerikai kultúrában egy kedvelt történet, amivel a táborokban, a tűz körül szokták ijesztgetni a fiatalokat. Pont ebből kifolyólag tökéletes adaléka a Halloween-i eseménynek, és csak kalapot lehet emelni a Blizzard előtt, hogy beemelték a játékba. Azt már korábban megírtuk, hogy mi érkezett a 9.2-es frissítésben, ha lemaradtatok volna róla, akkor itt be tudjátok pótolni.

Patch 9.2: Változnak az alapmechanikák, továbbfejlődik az aréna, és indul a Halloween

Ben | 17/10/18 01:30 Tegnap este gigafrissítés érkezett. Javítanak az alap dolgokon, az aréna kapott egy finomhangolást, de a legfontosabb; hogy itt a Halloween az ingyen kártyacsomagokkal és arénákkal együtt. Azt tudtuk, hogy a 9.2-es frissítés a nyakunkon van, de arról nem szólt a a fáma, hogy ilyen gyorsan érkezik.

De most az is kiderült, hogy mit is várhatunk a teljesen új bunyótól, mert pár lelkes adatbányász már ki is kapta a lapokat; íme! 

Hősképességek

Speciális kártyák

Ezek alapján egy nagyon érdekes Tavern Brawl-nak nézünk elébe, remélem, hogy most sikerül jól kibalanszolni a dolgokat, és lehet majd pörgetni a bunyókat!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!