Megérdemli a WoT a Golden Joystick-ot idén?

Megérdemli a WoT a Golden Joystick-ot idén?

2017-ben a "Still playing" kategóriában indul a WoT, de vajon elnyerheti az első helyet?

2017 a World of Tanks-ben a prémium tankok éve volt, hiszen idén több, mint 20 prémium tankot mutatott be a Wargaming, ebből pedig több, mint tízet már meg is vásárolhattunk.

Több, mint fél tucat prémium tank kerül a játékba

Az átláthatóság kedvéért összeszedtük nektek az összes új prémium tankot!

A powercreep tankok szépen elkeltek év elején, de mostanra a játékosok észbe kaptak, és minden jel szerint nem vásárolnak meg azonnal minden új prémium járgányt. Hány WZ-120-1G FT-t vagy AMX Cda 105-öt láttok a csatákban rohangálni? Én nagyon keveset, elszórtan egyet-egyet.

Ne feledkezzünk meg a SirFoch botrányról sem, ami nagy port kavart év közepén, és aminek hatására több Community Contributor is kiszállt a programból. A WG azóta kétségbeesetten keresi az új arcokat. :)

Milyen fejlesztések történtek 2017-ben?

  • SPG módosítások.
  • Rangsorolt játékmód.
  • Tier X könnyű tankok.
  • Bootcamp mód a kezdőknek.
  • Grand Battle játékmód.

Természetesen ezen kívül rengeteg HD modell érkezett, kisebb-nagyobb módosítások érték a felhasználói interfészt, javították a MM-et és persze megcsinálták a HD térképeket is.

Megérdemli az újabb Golden Joystick díjat a WoT?

Döntsétek el, hogy szerintetek merre billen a mérleg nyelve, és ha úgy gondoljátok, hogy a pozitívumok vannak többségben, akkor szavazzatok a WoT-ra!

  1. Honlap megnyitása: LINK (ez már a megfelelő kategória)
  2. World of Tanks-t megkeresése (oldal alján)
  3. "Vote" gombra klikkelés (KÉP)
  4. Lap alján "Finish" szöveg megkeresése, rákattintás (KÉP).
  5. Megjelenő űrlap kitöltése, mégpedig sorban: email cím, név, születési dátum nap/hó/év formátumban, ország: Hungary vagy értelemszerűen más (KÉP). Az egymás alatti kis négyzetekből az elsőbe kötelező a pipa, a többibe én nem ajánlom (csak azoknak a mazochistáknak, akik szeretik a levélszemetet).
  6. A legvégén rá kell kattintani a "Submit my votes" gombra.

A fordítás bittus érdeme, és persze fontos megemlíteni, hogy amennyiben a WoT nyer, úgy egy különleges, XP boostos esemény lesz a jutalmunk. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.