Nyert a GA az utolsó meccsén, de már matematikai esélyük sincs a LAN-ra

Nyert a GA az utolsó meccsén, de már matematikai esélyük sincs a LAN-ra

Az MK hátrányból fordítva elverte a Nexus-t, így az 5. helyen zárt a magyar gárda az EBL-en.

A román csapat nem volt képes a csodára, az MK két új játékossal is könnyedén verte a Nexust, így KoloRRR-ék nem jutottak tovább, de meghívást kaptak a következő Balkan League-re. A GA viszont megtette a tőle telhetőt, és elverte a szerb Resistance-t biztosításképpen.

Cobblestone

Gabiék Cobblestone-t választották, ahol CT-ben meggyűlt a bajuk a szerb csapattal, de végül T-ben egy körrel többet hoztak le, így 16-14-re elhozták a saját pályájukat. Innen mehettek tovább egy pályával a zsebükben Mirage-ra, amit ha megnyernek, akkor még harcban vannak a 4. továbbjutó helyért a bajnokságban.

Mirage

A szerbek a közel keleti pályát választották, ahol T oldalon nagyon belehúztak és 11-4-el fordultak a félidőben. De ezt nem hagyták szó nélkül fleavék sem, simán elhozták a második játékrészt 2-12-re, így 13-16-os végeredménnyel zárult az utolsó pálya az ő javukra, ami 2:0-ás győzelmet jelentett. Innentől már csak a mateknak és a szerencsének kellett volna megtámogatnia őket, azonban az Nexus csak nem bírt el az MK-val, akik beugrókkal is 2:1-re hozták a találkozójukat, ezzel elvéve a matematikai esélyt is a GameAgents-től a lejutásra. 

Így KoloRRR-ék már csak a barcelonai WESG miatt aggódhatnak, amit november 22-26 között tartanak olyan csapatok részvételével, mint a Virtus.pro, a Team Ukraine (Zeus-ék ukrán ötöse) vagy a fnatic.

 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!