Faker: A harmadik meccs végén azt hittem, hogy itt a vége

Faker: A harmadik meccs végén azt hittem, hogy itt a vége

Már nem annyira elszántak, mint korábban.

Az év eddigi legjobb Bo5 szériáját hozta pénteken az SKT és a Misfits párharca, a "kis" európai csapat 5 meccsre kényszerítette a háromszoros világbajnokot, a 4. és 5. meccs bizonyos pontjain is úgy tűnt, hogy lezárul egy korszak az SKT számára. Végül nem így lett, a lehetetlent visszahozva nyert az SKT, és ment tovább az elődöntőbe, de nem boldogok a játékosok, inkább csak hálásak, hogy egy kis időt nyertek arra, hogy a következő meccsre jobban fel tudjanak készülni.

Ilyen közel még sosem volt európai csapat az SKT legyőzéséhez a VB-n

Aioween | 17/10/20 14:49 Eddig egy európai csapat sem tudott még két meccset hozni az SKT ellen a VB-n, de a Misfits-nek sikerült, és a győzelem is majdnem meglett! Minden bizonnyal a mai találkozó ígérkezett a legunalmasabbnak, legalábbis papíron. Azt már megszokhattuk, hogy a VB-n vannak meglepetések, de azt hiszem erre senki az égvilágon nem számított.

"Azt hittem, eljött a mi időnk, hogy kikapjunk, mert már nem vagyunk annyira elszántak, mint korábban. De hálás vagyok, hogy ha csak egy kicsivel is, de sikerült megnyernünk a meccset" -mondta Faker az összecsapás után egy interjúban.

"Azért vesztettünk a 2. és 3. játékban, mert az alsó és középső ösvény nem mozgott proaktívan. Úgy döntöttünk, hogy inkább a játék korai szakaszára koncentrálunk, ez pedig végül működött. De annyira szorosak voltak a meccsek, hogy egészen a legutolsó csapatharcig nem is hittem, hogy nyerhetünk. Időt nyertünk az elődöntőig, ennek most jobban örülök, mint hogy nyertünk."

Az már biztos, hogy az SKT a Royal Never Give Up csapatával találkozik majd a legjobb négy között, ami a 2013-as döntő visszavágója lesz. Viszont Uzi a kínaiaknál élete formájában játszik, míg Bang és Wolf komoly mélyponton vannak, ha ezt az előnyt ki tudja használni az RNG, akkor akár még trónfosztás is lehet idén. Egy hete van az SKT-nek összeszednie magát, ezen a szinten már Faker se tudja egyedül megnyerni a meccseket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!