Komoly hangproblémák a Denver Dreamhack-en

Komoly hangproblémák a Denver Dreamhack-en

Az LDLC veteránj; Ex6TenZ panaszkodott twitteren, hogy alig lehetett hallani a fontos zajokat.

Azt hinné az ember, hogy ennyi verseny után a szervezők már kívülről-belülről értik az egészet, és ilyen hibák csak rövid ideig vagy ritkán fordulhatnak elő. Sajnos Ex6TenZ rám cáfolt, hiszen hosszú tweetben fejezte ki nemtetszését a hanghibákkal kapcsolatban.

"Valamit el kell mondanom: Elképesztően csalódott vagyok, hogy ilyen körülmények közt kellett játszanunk. Három pályát mentünk a színpad bal oldalán és kettőt a jobb oldalon. Ég és föld volt a különbség. A hang iszonyat sokszor elment, nem hallottam a defuse-okat, a trappokat és néha semmit a bal fülemben, az egész mizéria körülbelül ötször előfordult.

A jobb oldalon kétszer volt ár példa csak, a balon sokkal többször. Az adminok tényleg próbáltak segíteni nekünk, de egyszerűen nem tudtuk megoldani a problémát. Ugyanez volt maniac-nek is és szinte nem hallottuk még egymást se. Úgy érzem, hogy enélkül is simán vesztettünk volna a mousesports ellen akkor is ha nincs hiba. Sokkal jobban játszottak mint mi, de az, hogy nem hallottuk a dolgot még a harc lehetőségét is elvette tőlünk, ami nagyon elszomorít..."

"Reméljük kijavítják a verseny többi részére. Ja és, talán az NRG is ugyanígy járt ellenünk...”( 2-0-ra verte őket az LDLC –a szerk.)

Az adminok tényleg próbáltak segíteni, de egyszerűen nem tudták megoldani a problémát, a technika ördöge sajnos nyert. Tényleg csak remélni tudjuk, hogy a verseny további szakaszaira kijavítják a problémát.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!