Végre buffot kap a kék zóna, és javítják a kevlár bugot is

Talán most már nem kell hátrafele is harcolni ellenfeleinkkel.

Végül mégis kijön még egy frissítés jövő héten a teljes kiadás előtt, ami csak két változtatást tartalmaz majd. Először is, végre kijavítják a kevlár bugot, hiszen nem egyszer előfordult már, akár streamerekkel, akár velem is, hogy a golyó egyszerűen nem vett tudomást a vestünkről, és akár egy testre irányzott lövéssel meghaltunk AWM-től, amikor hármas kevlárunk volt.

A második és legfontosabb dolog pedig az, hogy megerősítik a kék zónát, ami ezáltal többet fog sebezni és megakadályozza a körben való kempelést. Igaz azt mondták, hogy a megjelenésig nem lesz több frissítés most mégis úgy érezték, hogy muszáj erősíteni a kéken.

A teszt szerverről is kaptok pár infót miszerint mégse október végétől, hanem csak november elejétől kerül be oda a patch, amin tesztelhetjük a mászás és ugrás animációkat, plusz sok-sok új tartalmat.

PUBG frissítés: Út a teljes kiadásig

Wolfi | 17/10/16 16:08A PUBG Corp. végre megszólalt, hogy mire számíthatunk a közeljövőben, és hogyan fog eltelni ez a 11 hét a teljes kiadásig. "Játékosok, 11 hét van hátra 2017-ből és tudjuk, hogy nagyon sok kérdésetek van arról, hogy éppen hogy haladunk."

A terv még mindig az, hogy év végéig ki adják a játékot, így több patch most már tényleg nem lesz, (állítólag) tehát a 2017-es évet már ezzel a klienssel kell befejeznünk, de jövőre már a mászással és a sivatagi mappal élvezhetjük a PUBG világát.

A kék kör megerősítése egy elég ellentmondásos újítás lett. Nektek tetszik az, hogy buffolják, vagy inkább hagytátok volna mostani állapotában?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!