Tippeld meg helyesen a WGL rájátszás eredményét!

Tippeld meg helyesen a WGL rájátszás eredményét!

Egy kis szerencsével akár 1000 aranyat is nyerhetsz legújabb nyereményjátékunkban!

A WGL moszkvai döntőjébe a Kazna Kru és az Oops már biztosan ott lesz, míg a Who Cares? búcsúzik a ligától, a Savage Squad pedig pengeélen táncol. A rájátszásban a maradék négy csapat, azaz a DiNG, az UTOPIA, a GoHard és az eSuba vesznek majd részt.

Tippelj helyesen és nyerj!

A meccsekre vasárnap 17:00 órakor kerül majd sor, amit természetesen a wgl_en csatornán élőben is követhettek! Mindkét mérkőzés BO13 lesz, azaz a továbbjutáshoz 7 csatát kell nyerni. Ennek apropóján pedig akár 1000 aranyat is nyerhettek egy kis szerencsével. Az alábbi kérdőívben adjátok le a voksotokat, amit vasárnap 17:00 óráig tehettek meg.

DiNG vs eSuba

Nem kérdés, hogy ezt a mérkőzést a DiNG nyeri, de vajon hány kört fog tudni hozni az eSuba? Egyet sem, esetleg egészen kettőig elmennek vagy rendesen megszorongatják a DiNG-et és egészen a Tie-Breaker csatáig jutnak?

UTOPIA vs GoHard

Ezen a mérkőzésen bármi megtörténhet, hiszen a csoportkörben vica versa verte egymást a két csapat, így minden azon múlik majd, hogy melyikük lesz jobb formában. Kajzoo, a GoHard magyar játékosa így nyilatkozott:

"Úgy gondolom bármire képesek vagyunk, ha odafigyelünk és rendesen felkészülünk."

Reméljük ismét láthatunk magyar színeket Katowicében!

A nyereményjátékról

Tippeld meg pontosan, hogy mi lesz a végeredmény. A helyesen válaszolók között kétszer 500 arany kerül kisorsolásra. Fontos, hogy mindenki csak egyszer nevezhet a nyereményjátékra!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.