Újabb versenyre kapott meghívást a HellRaisers; ezúttal Minszkbe utazhatnak

A sanghaji verseny után itt egy újabb meghívás a HR számára; most egy kisebb fehérorosz LAN-ra hívták meg őket.

A HellRaisers-t az év eleji atlantai Major után elég kevés LAN-on láthattuk: egyedül talán Kijevben voltak ott, illetve a DreamHack Open Atlantán. Tegnap viszont a StarLadder bejelentette, hogy annak ellenére is meghívják a HR-t az SL i-League Sanghajra, hogy annak kvalifikációján már kétszer kiestek.

Most viszont újra egy offline eseményen mutathatják meg magukat, hiszen meghívást kaptak a mindössze 40 ezer dollár összdíjazású FCDB kupára, amit a fehérorosz fővárosban, Minszkben rendez meg a Fehérorosz E-sport Szövetség és a Dinamo Brest futballklub. A verseny november 24-26 között lesz látható nyolc csapat részvétel. A HellRaisers mellett meghívást kapott a legjobb fehérorosz csapat, a GoodJob (ez a csapat egyébként a versenyt szervező Dinamo Brest futballklubhoz tartozik), a két további meghívott résztvevőről egyelőre még nem érkezett információ.

 

A verseny helyszíne, a Falcon Club Minszkben (Fotó: Figueras)

A maradék négy helyet a zárt kvalifikációról érkezők kapják meg. Ezt egyébként először egy teljesen nyílt kvalifikáció előzi meg, majd innen a legjobb négy csapat eljut a zárt kvalira, ahol a meghívott nyolc csapattal kell megküzdenie.

A verseny első helyezettje 20 ezer dollárral tér haza, a második helyezett ennek a felét; 10 ezret vihet el, míg a két harmadik 5-5 ezer dollárral kell, hogy beérje.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!