Az év legizgalmasabb meccsét játszotta az SK és a VP

Az év legizgalmasabb meccsét játszotta az SK és a VP

A hamvaiból feltámadt VP kemény diónak bizonyult a braziloknak.

Az év legjobb meccsét játszotta a két gárda, amit szerencsére 5 pályán át élvezhettünk, amiből kettő hosszabbításba is torkollott. NEO elképesztő formája kellett ahhoz, hogy kétszer is nyerjen a VP, de a világ pillanatnyilag legjobb játékosa; coldzera döntötte el a mérkőzést.

Mirage

Az SK választásával kezdődött meg a döntő, ami egy félidős 5-10 után, egy sima 10-16 lett a második játékrészre, méghozzá a VP javára. NEO és Snax szinte egyedül lehozták a pályát, és elképesztő svunggal kezdett neki a meccsnek a lengyel gárda.

Inferno

Talán nem volt jó ötlet egyből az elején meghúzni az alvó oroszlán bajszát, hiszen az SK a következő pályán coldzera és az újonc boltz vezetésével nagyon könnyedén 16-6-ra elverte a lengyel csapatot.

Train

Ezek után jött Train, aminél azt hihettük, hogy a meccs legérdekesebb részét látjuk, de ekkor még nem tudtuk, hogy milyen izgalmak várnak ránk a végén. 12-3-ra vezetett a félidőben a VP, amikor is az SK került a CT oldalra, és visszahozták a pályát döntetlenre, majd a hosszabbításban sikerült 4-1-re nyerni a brazil ötösnek. Így fordult a kocka, és coldék vezettek 2-1-re.

Cache
Itt már a túlélés volt a tét a lengyel csapatnak, így amikor 9-6-ra megnyerte a félidőt az SK, már kezdhettek aggódni a VP rajongók. Szerencsére Snax és byali is megtalálta a formáját, és ezzel bevezették a Virtus.prot a döntő pályára, a végeredmény: 12-16.

Cobblestone

Elérkezett az utolsó pálya, ami annyi izgalmat tartogatott nekünk, mint az elmúlt egy év összes versenye. A map elején sikerült 7-3-ra elhúznia a VP-nek, de nem adták fel a brazilok, és a félidő végére majdnem kiegyenlítettek; 8-7-el zárták az első játékrészt. Sokkal jobban kezdett a VP az oldalcsere után is, és 14-9-nél már egy karnyújtásnyira volt a győzelem, de a brazilok nem adták ilyen könnyen a bőrüket, és visszahozták a pályát döntetlenre. A dupla OT végeztével pedig boltz és coldzera hathatós segítségével behúzták a döntőt, és így a brazilok emelhették magasba a trófeát.

Az év legizgalmasabb versenyén és meccsén vagyunk túl, ami nem csak a játékosoknak dicséret, de a szervezőknek is, akik zseniálisan vezényelték le az egész bajnokságot. A nézői számok pedig egyértelműen mutatják, hogy a CS-t még mindig sokan szeretik, csak egy jó verseny és két elképesztő csapat a siker kulcsa.

Reméljük, hogy más szervezők is összekapják magukat, és minél több ilyen minőségi és izgalmas meccset láthattunk, mint a lengyel-brazil összecsapás. A VP előtt pedig le a kalappal, hiszen nemrég még Tier 3 csapatoktól is kikaptak, most pedig a világ egyik legjobb gárdájától csenték el majdnem a végső győzelmet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!