Rendhagyó módon a játékosok választhatják ki az új Illaoi skint!

Rendhagyó módon a játékosok választhatják ki az új Illaoi skint!

Több mint két éve nem készült skin a papnőnek, ezúttal viszont hármat is kapott, amiből a játékosok választhatják majd ki a kedvencüket.

A Kraken papnője nem sok skinnel rendelkezik, szerencsére a Riot Games változtatna ezen, és egyből három kinézettel is jelentkezett. Nagyjából két éve jelent meg a hős, ahogy az lenni szokott; egy darab skinnel, és azóta semmi egyebet nem kapott. 

Megjelent az új belépő animáció, Evelynn gyengül, Urgot erősödik - PBE jelentés

Aioween | 17/10/31 11:41 Vészesen közeleg a preseason, Evelynn legutóbbi buffja kicsit sok volt, ahogy Urgot nerfje is, ezért változtattak rajtuk, illetve variáltak a Spellthief's Edge vonalon is. Ezúttal a rúnák terén viszonylag kevesebb frissítés történt, mindössze kettőhöz nyúltak hozzá, de mivel továbbra is csak PBE-n elérhetőek, így is lesz elég újdonság, amire fel kell készülnünk majd a preseason alatt.

A Riot Games egyik concept artistja három lehetőséggel is elkészült, amiből választani lehet, és meg kell hagyni mindhárom nagyon ütős. Az első a Battlecast Illaoi, aki félig gép, félig ember, és elsősorban Viktor alkotásai ellen küzd, akik az organikus életet szeretnék kiirtani. A második lehetőség az Adventurer Illaoi, aki már leküzdött pár ősi átkot, felfedezett rejtett templomokat, no meg a tenger mélyét is. Végül a harmadik lehetőség a Deep Space Illaoi, akit megfertőzött valami az egyik küldetésen és megváltoztak a csápjai is. Így együtt kéz a kézben járják az univerzumot, hogy bővítsék a "családot".

Egy ideje már gondolkoztak azon, hogy miként lehetne megközelíteni a hőst, hiszen az alap tematikája rengeteg ötletnek hagy helyet, amint az a képen is látható. Végül ez a három tűnt a legéletképesebbnek, amiért az alkotók is rajongtak, de a végső döntést ezúttal a játékosokra bíznák. Mi magunk szavazhatunk, és ez alapján dől majd el, hogy melyiket fogják végül kiadni. Azt azért vegyük figyelemben, hogy ezek nem kész skinek, pusztán rajzok, így ha meg is lesz a győztes kiléte, időbe fog telni, amíg ténylegesen megcsinálják magát a skint.

A szavazást egyébként november 13-án zárják majd le, tehát még nagyjából két hetünk van meghozni a döntést. Ezután a Riot azonnal nekiáll majd elkészíteni a kívánt skint, amiről folyamatosan informálni fogják a nagyközönséget. Szavazni pedig itt tudtok majd.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.