Megszavazták - Niko a FIFA18 borítóján!

Megszavazták - Niko a FIFA18 borítóján!

Dzsudzsák Balázs után egy újabb magyar került a FIFA18 borítóira.

2016 év végén ajánlat érkezett Nemanja Nikolics klubja felé, ekkor történt ugyanis, hogy a tengeren túlon szereplő Chicago Fire megvásárolta a magyar válogatott játékost. Sok idő nem telt el és hamar ráérzett az MLS hangulatára, így hamar a közönség egyik kedvencévé vált. A 23-as mezszámot viselő futbalista épp a napokban került a hét csapatába is, miután a San José ellen kétszer is betalált. Jelenleg 31 fellépést követően 20 találatnál jár. A folyamatos remek teljesítmény hatására még az EA Sports is felfigyelt rá, szavazni lehetett, hogy mely játékosok kerüljenek az amerikai piacra szánt FIFA18-as borítóra.

Szavazz Nikolicsra, hogy ő is rajta legyen a FIFA 18 egyedi borítóján

Az EA lehetőséget ad négy MLS játékosnak, hogy a FIFA 18 egyedi borítóján rajta legyen. Szavazz Nikolics Nemanjára, hogy ő legyen az egyik!

Véget ért a voksolás és kiderült, hogy a szerb-magyar kettős állampolgár Nemanja végül negyedik lett, így ő is látható lesz a megvásárolt szoftverek borítóján. Rajta kívül Miguel Almirón (Atlanta United), Justin Meram (Columbus Crew SC) és Francisco Calvo (Minnesota United FC) került még rá az idei FIFA18 MLS kiadásaira.

Tiszteletére egy kis szemezgetés a találatai közül:

Büszkék vagyunk rád Nikolics, Magyarország megint ott van a legjobbak között!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!