FIFA18 FUT -A Premier League legerősebb kezdője 50K-ból!

FIFA18 FUT -A Premier League legerősebb kezdője 50K-ból!

Lehet nem egy állomcsapat, de induláshoz az egyik legjobb kezdő 11-et raktuk össze ezekből a futbalistákból.

Aki belevág az Ultimate karrierjébe, az egyrészt függ a meglévő pénzétől és attól, hogy a piacon milyen áron mozognak a játékosok. Mindenki szeretné a lehető legkevesebb érméből a legerősebb kezdőjét összeállítani. A Premier Leagueben lehet nézelődni, mivel rengeteg jó kvalitású labdarúgó rúgja a bőrt errefelé. Nézzük meg 50K alatt milyen penge csapatot lehet összehozni.

Mint, minden évben egy teljesen új együttest kell újból építenünk, és ez a fajta izgalom az egyik mozgatórugója ennek a játékmódnak. Az előttünk álló hétvégékre olyan ütőképes kompániát kell összerakni, amely megállja a helyét egyaránt az online és a single player világában is. A PL játékosai a többi európai bajnoksághoz képest kicsit túlárazottak, cserében viszont rengeteg remek futballista közül válogathatunk. Érdemes figyelembe venni, hogy a hétvégéhez közeledve egyes labdarúgók ára emelkedni fog, így sok esetben nem érdemes teketóriázni.

ASMIR BEGOVIC (GK)


Lehetséges ár: 2.8k

Sokkal nehezebb védekezni ebben az évben, így egy világklasszis kapus fontos része a kezdőnknek. Egy jó hálóőr megteremtheti a különbséget, szóval nem mindegy, hogy kit állítunk a két kapufa közé. A 83-as értékelésű Begovic képes olyan védésekre, mint De Gea vagy Buffon. A Chelsea korábbi játékosán nem lesz egyszerű kifogni, többek között 82-es reflexe miatt.

DAVIDE ZAPPACOSTA (RB)

Lehetséges ár: 4.4k

A Chelseahez szeptemberben érkezett futbalista már a Quarabag ellen lőtt gyönyörű góljával fenyegetést jelentett Victor Moses kezdő helyére. A FIFA18-ban sem rossz, az extra pontok révén a támadásban is jeleskedik, főleg, ha szélsőnkkel szeretnénk sűrűn bekapcsolódni az előrejátékba. Az olasz 82-es sebessége bőven elég, hogy szinte mindenkivel felvegye a versenyt, ívelései pedig egy jó csatárral kombinálva halálosak.

ANDREAS CHRISTENSEN (CB)

Lehetséges ár: 1.4k

A legutóbbi két évet a Borussia Mönchengladbachnál töltötte, aztán jött Antonio Conte, és felajánlott neki egy jó helyet a csapatában. Valószínű, hogy egyre inkább meghatározó tagja lehet a Chelseanek majd a szezon előrehaladtával. Nem szabad várni vele, adni kell egy esélyt neki, főleg mivel rá lehet bízni a védelem irányítását, és a dán előszeretettel akasztja meg az ellenfél támadásait.

ELIAQUIM MANGALA (CB)

Lehetséges ár: 3.5k

Ne feledkezzünk meg róla, hogy valamikor ő volt a legdrágább védő Angliában. Egy ideje azonban már nem számít rá Pep Guardiola, szóval nem biztos, hogy rá gondolnánk először. A 18-ban viszont eléggé brutális, 85-os fizikális felépítéssel és 79-es defenzív játékával a kapunk előtt egy igazi bástya.

SEAD KOLASINAC (LB)

Lehetséges ár: 2.6k

Az Arsenal ifjonca szép lassan hírnevet szerzett magának, köszönhetően az erejének és a hozzá társuló sebességének. (előbbi 91, utóbbi 78). A bosnyák bárkitől képes elvenni a labdát és felépítésének köszönhetően nem fél odalépni az ellenfélnek. Az összetettségének köszönhetően különböző szisztémákban is megtalálja a helyét, legyen szó védekező vagy támadó felállásról.

ADAM LALLANA (CM)

Lehetséges ár: 15k

Az erő és a magabiztosság a kulcsa, hogy egy FUT csapat sikeressé váljon, és ezt Lallana is biztosítani tudja. A 4 csillagos játékos labdabiztosságával a neccesebb helyzetekből is győztesként kerülhet ki, aztán könnyedén remek helyzetbe hozhatja a csatárainkat. A Liverpool középpályása 5 csillagos gyengébbik lábbal rendelkezik, így a pálya minden pontján rendkívül hasznos tud lenni.

JORDAN HENDERSON (CM)

N'Golo Kante mindenki álomcsapatában szerepelne, ha nem lenne ilyen mocsok drága az idén. Viszont van helyette más megoldás is, név szerint Henderson, aki hatalmas munkabírással rendelkezik. Eredetileg CDM, de simán játszathatjuk CM-ként is, és nem veszít az ügyességéből, ha Premier League menedzserünk van, vagy lejátszatunk vele 10 mérkőzést a lojalitás végett. Az erősségei közé tartozik a labdaszerzés, majd a bogyó gyors továbbítása a csapattársak felé, bár nem annyira robbanékony és gyors, mint Kante. A távoli lövések sem okoznak neki gondot, próbálkozhatunk vele simán.

A következő oldalon a támadókat láthatjátok!

DUSAN TADIC (CAM)

Lehetséges ár: 2k

Tadic remekül kiegészíti Lallanat, hiszen ő is remekül cselez, 4 csillagos skillel rendelkezik, és nagyszerűen passzol. Viszont kissé egylábú, a gyengébbik mindössze 2 csillagos. Ennek ellenére a vérében van a játék, egy tökéletes 10-es kapunk a személyében. Sokkal élvezetesebb vele játszani, mint amit elsőre gondolnánk, első ránézésre értéktelennek tűnik, de sokkal többet kapunk a pénzünkért.

SOFIANE BOUFAL (LW)

Lehetséges ár: 3.7k

Boufal nem igazán maradhat ki egyik PL FUT együttesből sem, 5 csillagos skill mellé 4 csillagos gyengébbik láb társul, és fantasztikus áron megvásárolható játékos. Nem kerül címlapra minden héten, de a marokkói kulcsszereplője lehet a kezdő tizenegyünknek, különösen, ha parádésan bánunk a kontroller analóg karjával. A PL Franck Riberyjét kaphatod meg egész olcsón.

WILFRIED ZAHA (RW)

Lehetséges ár: 3.3k

A tavalyi szezonban a Crystal Palacben nyújtott teljesítményéért sok elismerést kapott, és az egyik legjobb játékossá nőtte ki magát a PL-ben. Akárcsak Hendersonnál, alapból RM, de PL menedzser vagy 10 meccses lojalitás után nem okoz gondot neki a jobb szél bejátszása. Szélsőhöz képes egyébként remek a fizikuma, ezért baromi nehéz elválasztani őt a labdától, feltéve, hogy a legállatabb védőkkel nem állsz le csatázni).

MICHY BATSHUAYI (ST)

Lehetséges ár: 2.3k

Ha nem a Spurs-nek lövöldöz öngólokat, akkor egy igazán halálos csatár válik belőle. Messze van a FIFA18 legjobb játékosa címétől, de egy ízig vérig Target Man, akire lehet építeni, és a kapusok rémálma válhat belőle. A remek lábtechnikával rendelkező játékosok előtt a belga még fejjel is életveszélyes lesz.

Nektek mi lenne az álomcsapat 50K körül?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!