Elmaradt a HR-Tyloo meccs az SL i-League-ben

Elmaradt a HR-Tyloo meccs az SL i-League-ben

Az ázsiai csapat sajnos csak négy játékossal tudott volna kiállni.

Tegnap kezdődött az SL i-League Shanghai, ahol az "A" csoportban játszó HR küzdött volna meg ázsiai ellenfelével, de sajnos a játéknál nagyobb dolog történt. A Tyloo játékosa; BnTeT allergiás rohamot kapott, így azonnal kórházba kellet szállítani.

Nyilván a HR és a versenyszervezők is beleegyeztek, hogy elnapolják a meccset BnTeT állapota miatt. Egyelőre nem tudunk többet csak azt, hogy kórházban kezelik, reméljük, minél gyorsabban meggyógyul és nem kell kihagynia a 150 ezer dollár összdíjazású versenyt.

A HR csoportjában a másik meccset viszont sikerült lejátszani, ahol a Heroic csapott össze az orosz Spirittel.

Mirage

A Spirit pályáján kezdte a két gárda a meccset. CT-ben indult a Heroic, ahol szépen helyt álltak és simán 10-5-re nyerték a félidőt. A második játékrészben megpróbált felkapaszkodni a CIS csapat, így a vége elég szorosra sikerült, de a dánok pont behúzták a meccset 16-14-re.

Nuke

A Heroic itt már sokkal magabiztosabb volt, az első félidő egy tekintélyt parancsoló 12-3 lett, a második játékrészben, pedig elég volt döntetlenre kihozniuk az első 8 kört, így simán 16-7-re „kettőnullázták” a Spiritet.

Ezzel a meccsel a Heroic áll az élen,

a csoport többi tagjának pedig nulla pontja van, egyelőre nem tudunk többet arról, hogy mikor pótolja a meccsét a HR, de reméljük BnTeT mihamarabb meggyógyul, és újra büntetheti ellenfeleit.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!