Érkezik a ROG MEB első elődöntője

Érkezik a ROG MEB első elődöntője

Egyre jobban közeledünk a bajnokság végéhez, vasárnap startol az első elődöntő.

Bizony, már közel másfél hónapja, hogy Magyarország egyetlen hivatalos e-sport bajnoksága útjára indította második szezonját, ez pedig azt jelenti, hogy egyre közelebb a várva várt döntő. Ám addig még hátra van nekünk két elődöntőnk, most vasárnap pedig jön is az egyik.

A THR-re és a Riftre is pénzbírságot szabtak ki a ROG MEB-en az etikai kódex megszegéséért!

Aioween | 17/10/30 17:35 Az alig egy héttel ezelőtti THR vs Rift mérkőzés nem volt zökkenőmentes, mivel a versenyszerverek gyengélkedtek, így a mérkőzést az EUNE-re szerették volna áthelyezni, de egyik csapat sem volt túl együttműködő. Október 22-én játszották volna le a THR vs Rift mérkőzéseket a ROG MEB keretein belül, viszont az összecsapásra végül nem került sor.

Az érkező THR vs. RIFT összecsapás egy erős deja vu érzést kelthet sokakban, ugyanis pár nappal ezelőtt láthattunk egy ugyanilyen megmérettetést. A srácok az eredeti, október 22-ei mérkőzést technikai gondok miatt nem játszották le a kijelölt időpontban, a pótlásra pedig november 1-én került sor. Ezt a párbajt a THR egy magabiztos 2-0-ra nyerte, ám pontosan ezért várhatunk sok izgalmat a vasárnapi összecsapásukon. A RIFT bosszúra szomjazik, a tét pedig itt már nemcsak néhány pont, hanem a döntőbe jutás!

A RIFT egész magabiztosan menetelt végig a csoportkörökben, és bár nem lettek veretlenek, egy elég jó szakaszt tudhatnak maguk mögött. Eközben a THR kicsit döcögősre vette a figurát, több alkalommal is szoros meccsük lett olyan összecsapásokból, amelyeknek a papírforma szerint egyoldalúnak kellett volna lenniük. Hogy a szerdai 2-0 pusztán szerencsétlenül jött ki a RIFT-nek, vagy pedig a THR a csapaton belüli nehézségek ellenére kezdi megtalálni újra önmagát, az most vasárnap kiderül. Én mindenképp drukkolok egy szoros 3-2-ért, bármelyikük is lesz végül a döntőbe jutó. 

A döntőre egyébként már vásárolhatóak a jegyek, ide kattintva megtudhattok minden szükséges információt.

Tehát vasárnap 17:00 -> Magyar LoLTV Twitch csatorna -> ROG Magyar Elit Bajnokság -> Kaszások a Szurdok real life hírnökei ellen.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.

League of Legends - Hihetetlen, idén még az MSI himnuszon is spórol a Riot

A League of Legends világbajnokság himnusza minden évben hatalmas figyelemnek örvend, sokszor még a játékkal nem is játszó embereknek is felkerül a lejátszási listájára egy-egy Worlds-ös zene. Az MSI himnuszára sajnos közel sem ennyire kíváncsiak a játékosok, a Riot 2019 óta most először nem is ad ki zenét a szezonközi eseményhez.