Igaznak tűntek a pletykák; itt vannak az új PROJECT skinek

Igaznak tűntek a pletykák; itt vannak az új PROJECT skinek

Korábban láttunk egy videót már új PROJECT kinézetek érkezéséről, viszont most itt vannak a spotlight videók is.

A VB ideje alatt jelent meg egy videó, amiből már sejtettük, hogy új PROJECT skinek érkeznek. A videók már meg is érkeztek,  a főszerepben pedig PROJECT: Vayne, Jhin és Vi áll. 

Új Projekt kinézetek jönnek, de vajon kik kapnak majd?

A tegnapi LoL vb döntő alatt új teaser videó jelent meg, mely a következő 3 projekt skint harangozza be.

Mivel ez a hőskinézet család már rendelkezik skinekkel, így Vayne is kapott speciális interakciókat. A pletykák igaznak bizonyulnak, miszerint tényleg lilás szerkót kap majd. Eszméletlenül badass lett ez a skin, tényleg Vayne-hez illik. Gondolom mondanom sem kell, hogy ez lesz a legdrágább skin a három közül, viszont ez tényleg egy olyan kinézet, ami megéri az árát. A végső képesség és az egyedi HUD is valami zseniális. Az ultis bukfencről pedig ne is beszéljünk...

A speciális interakciókról pedig itt van egy külön videó:


Ha egy kicsit figyelmesek vagyunk, akkor láthatjuk, hogy nem csak ez az egyetlen új skin van a videóban, ugyanis még kettő PROJECT skin is megfigyelhető.

Éjszaka még Jhin skin spotlight videóját is megkaptuk, amitől már az elején leesett az állunk. A Riot-nál nem tudjuk mi történik, de remélem nem hagyják abba, amit most csinálnak, mert jó irányba indultak. Olyan hihetetlen futurisztikus hőskinézetet kapott Jhin, hogy az valami elképesztő! Nem is húzom tovább a szót, beszéljen helyettem a videó:


PROJECT: Vi-re sem kellett sokat várnunk, Jhin után ő következett. Az izzó kezek mellett egy egész szolid páncélt kapott. Ez is iszonyat jól néz ki, itt sem maradhatott el az egyedi recall.


Összességében le a kalappal a Riot előtt, ugyanis mostanában tényleg kitesznek magukért és egészen elképesztő hőskinézeteket csinálnak nekünk!

Nektek mennyire jön be? ;)

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.