Egyre szorosabb a verseny a FaZe és az SK között

Egyre szorosabb a verseny a FaZe és az SK között

Novemberre 9 pont különbség van a két csapat között.

Az elmúlt hónapban hétről hétre követtük a változásokat a HLTV ranglistáján, így novemberre fordulva kevés meglepetés ért minket. Ezúttal inkább az lehet érdekes, hogy milyen top 30-as rangsorral térünk rá a következő hetekre és milyen versenyek várnak ránk, melyek befolyásolhatják az októberben kialakult listát.

A Virtus.pro ismét a top 10-be lőtte magát a hétvégén!

Az EPICENTER alaposan felforgatta a top 10-et, de a lista másik vége sem maradt változatlan.

Az EPICENTER után ugyan visszavette a vezetést az SK Gaming, azonban a teljes hónapot vizsgálva továbbra is a FaZe csücsül a trónon, de nagyon minimális előnnyel. Ez konkrétan egy 9 pontos különbséget jelent a két csapat között, vagyis a következő időszakban akár hétről hétre is váltogathatják egymást az online formától függően, és nem csak a LAN eredmények befolyásolhatják a helyzetüket. Ez pedig még izgalmasabbá teheti a harcukat a Counter-Strike világ feletti uralomért.

Ráadásul novemberben két nagy verseny is vár rájuk, ahol egyértelműen ők az esélyesek a győzelemre. Az egyik a jövőheti IEM Oakland, a másik pedig a két hét múlva érkező Blast Pro Series lesz, Koppenhágában. Mindkét versenyen erős csapatok vesznek majd részt és rengeteg pénz sorsa dől el, így nyilvánvalóan nagy erőkkel készülnek rá. Mivel igen kevés idő telik el a két verseny között, ezért nem lenne meglepő, ha ugyanaz a csapat nyerné őket. Viszont az egy nagyon jó kérdés, hogy ez a FaZe-nek vagy az SK-nak sikerül majd.

Ha a lista top 10-en kívüli részére koncentrálunk, akkor azt láthatjuk, hogy a hétvégi Minorok hoztak némi változást. A vesztesek hátrébb csúsztak, a továbbjutók picivel előrébb léptek, míg a Misfits visszatért a top 30-ba. Ezen kívül a sanghaji StarLadder is meghozta az eredményét, hiszen a HR, a Heroic és a Renegades is feljebb jött valamivel a múltheti pozíciójukhoz képest.

A teljes, november 6-ai, listát alább tekinthetitek meg:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!