A Dallas Cowboys tulajdonosa felvásárolta a Complexityt

A Dallas Cowboys tulajdonosa felvásárolta a Complexityt

Jerry Jones; az igazgató, és egy befektető; John Goff vásárolta fel a nagy múlttal bíró szervezetet.

A Complexity 2003-ban alakult, azóta tömérdek sikereket értek el, de az elmúlt években már nem ment annyira a szekér, mint ahogy azt szerették volna, így tehát kellett egy hatalmas befektető, aki pénzt tud önteni a szervezetbe.

„Az e-sport elképesztő módon növekszik,” mondta Jerry Jones. „Büszkék vagyunk arra, hogy mi is beléphetünk ebbe az iparágba John Goffal, és pont egy olyan ikonikus menedzserrel dolgozhatunk, mint Jason Lake. A stadionjaink, a munkatársaink és a saját tapasztalataink a profi sportról biztosan elősegítik a fejlődést, és a következő években mindenben támogatni fogjuk a Complexity szervezetét”

„Az e-sport egy 700 millió dolláros iparág, ami 40%-al nő évente, olyan néző számokkal, amik simán lenyomnak több hagyományos sportot is.” Mondta, a másik befektető John Goff, aki a Chairman of Goff Capital and Crescent Real Estate tulajdonosa. „Egy ilyen ikonikus szervezet vezetőivel társulni, egy nagyon jó befektetésnek tűnik. Hatalmas marketing ereje van a Jones családnak és a karaktere és kitartása pedig egészen elképesztő, ennél nem is lehetnék izgatottabb, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek.”

„Az álmok néha valóra válnak. El se hiszem, hogy a Jones és Goff családokkal dolgozhatok együtt,” mondta Jason Lake, a Complexity CEO-ja. „Nagyon várja mindenki a Complexitynél, hogy átköltözzünk a nagy Texasba és folytassuk a csapat építését a lehető legjobb befektetőkkel.”

A Complexity központja mostantól a Dallas Cowboys székhelyében a "The Star" nevű helyen lesz, ami Frisco, Texas-ban van. A csapat egyből elkezdi felépíteni irodáját, ahova produkciós stúdiók és sok más is kerül világelső felszerelésekkel. A "The Star"-ban a Complexity játékosai prémium edzésben vehetnek részt, sportolói pszichológusokkal és edzőkkel.

„Ez csak a kezdet” mondta Lake. „Egy új szintre emeljük az e-sportot és alig várjuk, hogy még több izgalmas hírt és részletet osszunk meg veletek a közeljövőben!”

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!